Acasă Sport Fotbal – FC Universitatea Craiova va juca la Petroşani

Fotbal – FC Universitatea Craiova va juca la Petroşani

Evacuaţi de pe stadionul „Ion Oblemenco”, oficialii FC Universitatea Craiova au solicitat Consiliului Local Petroşani să poată susţine meciurile din Liga a II-a pe arena „Jiul”, răspunsul autorităţilor hunedorene fiind unul pozitiv. „Am ales baza sportivă din Petroşani pentru că ştiu că şi acolo, în Vale, sunt foarte mulţi susţinători ai Craiovei , iar oamenii sunt foarte calzi acolo. Dar am mai ales Valea pentru că este o zonă liberă de roşu (aluzie la partidul politic PSD – n.r.). Cunosc foarte bine, încă, de pe vremea când juca echipa Craiova la Petroşani, cu Jiul în Liga I. L-am delegat pe preşedintele Marcel Iancu să se ocupe de această problemă”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Ziarul Văii Jiului.

Finanţatorul FC Universitatea Craiova a trimis, vineri, o cerere oficială Primăriei Petroşani prin care a cerut că echipa sa evolueze la Petroşani. „Subscrisa U Craiova SA, cu sediul social în Craiova, strada Sfântu Dumitru nr.1, birou 5, judeţul Dolj, înregistrată la Oficiul Regisitrului Comerţului (…) vă solicităm să aprobaţi asocierea cu subscrisa în vederea desfăşurării activităţii fotbalistice a înscrierii pentru Liga a II-a sezonul 2013-2014 la Federaţia Română de Fotbal a Fotbal Club Universitatea Craiova, club de fotbal profesionist din cadrul societăţii sportive Fotbal Club U Craiova SA (…) şi a efectuării antrenamentelor şi disputării jocurilor oficiale şi a amicalelor programate pe teren propriu pe stadionul Jiul Petroşani, proprietate a municipiului Petroşani. Asocierea se face pe perioada 15 iulie 2013 – 15 iulie 2014 cu posibilitatea de prelungire. În cadrul asocierii pentru folosirea stadionului Jiul Petroşani subscrisa va suporta următoarele cheltuieli: 1.000 de euro plus TVA pentru fiecare joc oficial disputat în imobilul Jiul Petroşani şi anexele sale: 500 de euro plus TVA pentru fiecare joc amical disputat în imobilul stadionul Jiul şi anexele sale şi 25 la sută din totalul sumelor încasate din vânzarea biletelor de intrare la jocuri. În vederea asocierii menţionăm că există acordul Asociaţiei Club Sportiv Jiul Petroşani”, se arată în cererea clubului din Craiova.
Consiliul Local Petroşani a aprobat în unanimitate cererea Universităţii.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version