8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii testează un portar ceh

Pandurii testează un portar ceh

Antrenorii formaţiei Pandurii Târgu Jiu testează în cantonamentul din Austria un portar ceh, Milos Buchta (foto), pe care Cristi Pustai îl cunoaşte pe când a evoluat la Oţelul Galaţi şi Gaz Metan Mediaş, grupare la care este legitimat în prezent. „Am primit acceptul clubului Gaz Metan Mediaş pentru a efectua antrenamente cu noi până pe 12 iulie, după această dată vom decide împreună cu antrenorii dacă va fi transferat la Pandurii“, a declarat preşedintele executiv al echipei Pandurii, Eugen Pârvulescu, precizând că în lot vor rămâne doar trei portari. În prezent, la Pandurii Târgu Jiu se află deja trei portari, Pedro Mingote, David Lazar şi Răzvan Stanca.
„Mi s-a permis să mă pregătesc cu Pandurii până pe 12 iulie, sper ca până atunci să-l conving pe antrenorul Cristi Pustai că merit să joc la Târgu Jiu. Dânsul mă cunoaşte, am lucrat împreună la Mediaş aproape patru ani. Am fost împrumutat şi la Oţelul când au jucat în cupele europene, dar acolo nu mi s-a dat o şansă să apăr. Am revenit la Mediaş şi am apărat, dar, din păcate, am trecut printr-o accidentare şi, nefiind diagnosticat la timp, a trebuit să mă operez. Mă bucur că totul a trecut, acum sunt bine, am reluat antrenamentele şi sper să arăt că am revenit la forma pe care o aveam înaintea accidentării“, a declarat Milos Buchta pentru site-ul clubului.
Pandurii Târgu Jiu urma să dispute aseară, după închiderea ediţiei, şi primul meci de verificare din acest cantonament din Austria, adversară fiindu-i FK Amkar Perm (Liga I Rusia). În programul oltenilor mai figurează patru jocuri amicale, primul astăzi, de la ora 17.00, cu Austria Viena 2 (Liga regională Austria), apoi vineri, de la ora 18.00, cu Kaposvar Rakoczi (Liga I Ungaria), duminică, ora 18.00, cu Kuban Krasnodar (Liga I Rusia), iar ultimul pe 10 iulie, de la ora 20.00, în compania ungurilor de la Raba ETO Gyor (Liga I).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS