10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuve s-a înțeles cu Tevez

Juve s-a înțeles cu Tevez

Presa italiană a notat ieri că Juventus Torino și Manchester City au ajuns la un acord în privința transferului lui Carlos Tevez, pentru suma de 9.000.000 de euro, plus 3.000.000 de euro ce ar reprezenta un eventual bonus. Contractul argentinianului cu formația britanică va expira în vara anului viitor, el exprimându-şi în nenumărate rânduri dorinţa de a-i părăsi pe „cetăţeni“.
Contractul lui Carlos Tevez la campioana Italiei va dura până pe 30 iunie 2016, salariul atacantului de 29 de ani urmând să fie de 5.000.000 de euro pe sezon.
Juventus negociază pentru Carlos Tevez de aproape o lună și jumătate, primul contact între italieni și cei de la City având loc pe 16 mai. „Shrec“, cum a fost alintat argentinianul de suporterii englezi, a cucerit de trei ori titlul în Premier League, de două cu Manchester United și o dată cu Manchester City.
Gruparea torineză şi-a întărit atacul prin venirea lui Tevez, iar acum intenţionează să-şi „betoneze“ şi apărarea, fiind în tratative cu Aleksandar Kolarov (27 de ani), tot de la Manchester City. „Bătrâna doamnă“ este dispusă să cheltuiască pentru jucătorul sârb 15.000.000 de euro, însă acesta nu este dispus să plece din Premier League. „Sunt foarte fericit aici, la Manchester, dar ținta mea este să joc cât mai multe meciuri, să evoluez cu regularitate. Nu am nici o problemă în privința salariului“, a spus Kolarov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS