17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraioveanu l-a propus pe Torje la Villareal

Craioveanu l-a propus pe Torje la Villareal

Gabriel Torje a avut un sezon foarte bun în Primera Division cu Granada, a jucat în 34 de meciuri şi a marcat trei goluri, dar din sezonul viitor ar putea face pasul spre o echipă cu istorie din fotbalul spaniol. Gică Craioveanu doreşte să-l aducă pe Torje la Villareal, echipă care tocmai a promovat în prima ligă, dar mutarea mijlocaşului român la „Submarinul galben“ este destul de complicată, deoarece Torje este încă jucătorul celor de la Udinese şi se află sub formă de împrumut la Granada.
„Aş vrea să-l duc pe Torje la Villarreal. Am vorbit pentru el, dar este complicat. Vor să ştie situaţia lui, dar ea este complicată puţin, între Udinese, Granada, preşedintele lor fiind un tip complicat. Villarreal poate să dea 4.000.000 pe Torje, poate şi 10.000.000 dacă vrea. Aici sunt 54.000 de români. Mi-ar plăcea să vină aici. Pentru mine, Torje este un jucător fabulos, are detalii ale sale, stângul, dreptul, intră în centru. Nu are calităţile lui Ilie Dumitrescu, care era «mincinos» şi ascundea mingea“, a declarat Craioveanu, la Digi Sport.
Fost jucător al Ştiinţei, Gică Craioveanu a jucat la Villareal în perioada 1998-2002, în care a bifat 120 de meciuri şi a marcat 28 de goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS