Acasă Sport Nistor vrea la Steaua

Nistor vrea la Steaua

Dan Nistor arde de nerăbdare să plece de la Târgu Jiu. Mijlocaşul de 25 de ani, care a mai bifat marţi seară o selecţie în echipa naţională în amicalul cu Trinidad-Tobago, a afirmat că nu ia în calcul să rămână la Pandurii, chiar dacă echipa va evolua în cupele europene. Nistor a început să vorbească frumos despre Steaua, dar a lăsat să se înţeleagă faptul că nu ar fi exclusă nici o trece la CFR Cluj sau, în cel mai fericit caz, la Malaga.
„Sper ca domnul Condescu să înţeleagă că am o familie şi că îmi doresc mai mult. Îmi doresc să fie o despărţire amiabilă şi reciproc avantajoasă. Am vorbit şi cu naşul meu (Mihai Pintilii – n.r.), au probleme, patronul e arestat… Nu pot să vă spun mai multe, impresarul meu sau oficialii Pandurilor sunt în măsură să vorbească. Steaua e Steaua, e cea mai iubită echipă din România, să lăsăm timpul să hotărască“, a spus Nistor după meciul de pe „Arena Naţională“.
În ceea ce priveşte şansele României de a se clasa înaintea Ungariei şi Turciei în grupa de calificare pentru Mondialul din Brazilia, Dan Nistor a opiniat: „Cred că avem şanse mari să prindem un loc de baraj“.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version