17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNistor vrea la Steaua

Nistor vrea la Steaua

Dan Nistor arde de nerăbdare să plece de la Târgu Jiu. Mijlocaşul de 25 de ani, care a mai bifat marţi seară o selecţie în echipa naţională în amicalul cu Trinidad-Tobago, a afirmat că nu ia în calcul să rămână la Pandurii, chiar dacă echipa va evolua în cupele europene. Nistor a început să vorbească frumos despre Steaua, dar a lăsat să se înţeleagă faptul că nu ar fi exclusă nici o trece la CFR Cluj sau, în cel mai fericit caz, la Malaga.
„Sper ca domnul Condescu să înţeleagă că am o familie şi că îmi doresc mai mult. Îmi doresc să fie o despărţire amiabilă şi reciproc avantajoasă. Am vorbit şi cu naşul meu (Mihai Pintilii – n.r.), au probleme, patronul e arestat… Nu pot să vă spun mai multe, impresarul meu sau oficialii Pandurilor sunt în măsură să vorbească. Steaua e Steaua, e cea mai iubită echipă din România, să lăsăm timpul să hotărască“, a spus Nistor după meciul de pe „Arena Naţională“.
În ceea ce priveşte şansele României de a se clasa înaintea Ungariei şi Turciei în grupa de calificare pentru Mondialul din Brazilia, Dan Nistor a opiniat: „Cred că avem şanse mari să prindem un loc de baraj“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS