Acasă Sport Fotbal – Real Madrid ar putea oferi 100 de milioane de euro...

Fotbal – Real Madrid ar putea oferi 100 de milioane de euro pentru Gareth Bale

Real Madrid ar putea oferi până la 100 de milioane de euro pentru transferul lui Gareth Bale de la Tottenham Hotspur, adică mai mult cu patru milioane de euro faţă de suma plătită pentru achiziţionarea lui Cristiano Ronaldo, informează Mediafax, care citează publicaţiile As şi Sunday Times. De asemenea, Real Madrid este gata să ofere 45 de milioane de euro pentru Luis Suarez, de la Liverpool, pentru a forma un „atac multimilionar alături de Benzema şi Cristiano Ronaldo”.

Publicaţia As subliniază că nu este prima oară când Florentino Perez face asemenea transferuri, după ce i-a adus în vara 2009 pe Cristiano Ronaldo pentru 96 de milioane de euro şi pe Kaka pentru 67 de milioane de euro. „Dublul transfer al lui Bale şi Suarez va fi răspunsul lui Florentino pentru aducerea lui Neymar la FC Barcelona”, a notat cotidianul As.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version