13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Costea, la un pas de CFR Cluj

Florin Costea, la un pas de CFR Cluj

Fotbalistul formaţiei CS Turnu Severin, Florin Costea, este foarte aproape de un transfer la formaţia CFR Cluj, presa sportivă din Capitală vehiculând că atacantul oltean ar urma să încaseze un salariu lunar de 10.000 de euro lunar şi o primă de instalare de 100.000 de euro, deoarece ar ajunge în Ardeal din postura de jucător liber de contract. Contactat telefonic, Florin Costea a admis că se află în tratative cu gruparea ardeleană, dar că destinaţia sa nu este încă stabilită şi că vrea să-şi facă datoria la Severin cât mai bine.
„Este posibil să merg la Cluj, dar nu am parafat nimic cu CFR. Eu aş vrea să joc în străinătate… Dacă aş veni la Craiova? Nu este imposibil, dar e mai greu. Mai multe nu comentez. Sunt încă jucătorul Severinului, mai am contract aici şi vine un meci important, aşa că nu are rost să vorbim de pe acum de ce va fi la vară“, a declarat Florin Costea, pentru GdS.
Referitor la meciul cu Steaua, atacantul oltean a afirmat că şi-ar fi dorit să fi fost pe teren ca să-şi ajute echipa. „Din păcate, am fost suspendat şi nu am jucat, dar băieţii au făcut un meci foarte bun şi au obţinut un rezultat pe măsură. Dacă am fi câştigat, şi eu zic că meritam, era un rezultat istoric pentru Severin. Eu sper să facem o partidă frumoasă şi la Constanţa, cu Viitorul, şi să terminăm campionatul cu fruntea sus“, a punctat Florin Costea, care a marcat în retur şase goluri, iar transfermarkt.com l-a evaluat pe jucător la 700.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS