5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal, condusă de secunzi pe final de campionat

FC Caracal, condusă de secunzi pe final de campionat

Divizionara C FC Caracal a rămas fără antrenor principal, tehnicianul Iordan Eftimie încheindu-şi marţi seară colaborarea cu formaţia olteană. Antrenorul piteştean s-a întors acasă, urmând să o pregătească pe ocupanta poziţiei a şasea din Liga a II-a, seria 2, CS Mioveni, rămasă fără „cârmaci“ după demisia lui Flavius Stoican de săptămâna trecută.
Preşedintele grupării oltene, Stelian Veselin, a afirmat că FC Caracal va fi condusă în acest final de campionat de antrenorii secunzi şi că noul staff tehnic va fi stabilit după terminarea sezonului, în funcţie de buget şi de obiectivul ediţiei următoare. „Colaborarea noastră cu domnul Iordan Eftimie era valabilă până pe 30 iunie, dar a primit această propunere de la CS Mioveni şi nu avea rost să ne opunem. Se întoarce acasă, va antrena o echipă de Liga a II-a, deci e mai bine pentru el şi îi urăm succes. În ceea ce ne priveşte, echipa va fi condusă pe finalul campionatului de secundul Marius Stoica şi antrenorul cu portarii, Alin Răceanu. Nu se pune problema să numim acum pe cineva, că nu are rost. După terminarea sezonului vom trage linie şi atunci vom vedea. Trebuie să ştim pe ce buget ne bazăm şi ce obiectiv vom avea, abia apoi vom demara tratative cu antrenorii şi cu jucătorii pe care îi vrem. Până atunci rămânem în formula aceasta şi sperăm să avem evoluţii bune în continuare“, a declarat preşedintele Stelian Veselin, pentru GdS.
FC Caracal ocupă locul doi în clasamentul Ligii a III-a, seria 3, cu 39 de puncte, fiind depăşită de ACS Berceni, care are o „avere“ de 48 de puncte. Gruparea olteană va sta în etapa viitoare, programată vineri, de la ora 18.00, iar în ultimele două runde va întâlni pe Inter Clinceni (în deplasare) şi CS Vişina Nouă (acasă).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS