Acasă Sport Fotbal – Eden Hazard nu va juca în finala Ligii Europa

Fotbal – Eden Hazard nu va juca în finala Ligii Europa

Antrenorul echipei Chelsea Londra, Rafael Benitez, a anunţat, marţi seară, într-o conferinţă de presă, că mijlocaşul belgian Eden Hazard nu va putea juca în finala Ligii Europa din cauza unei accidentări la coapsa stângă. Hazard s-a accidentat la meciul de campionat de sâmbătă cu Aston Villa şi nu va putea evolua în finală, dar a făcut deplasarea la Amsterdam. 

Căpitanul londonezilor, John Terry, accidentat la ligamentele de la gleznă, este incert pentru finala Ligii Europa, informează Mediafax.
De asemenea, atacantul Demba Ba nu va juca în meciul de la Amsterdam, deoarece el a evoluat în acest sezon al Ligii Europa cu formaţia Newcastle United.
Finala Ligii Europa, dintre echipa engleză Chelsea Londra şi formaţia portugheză Benfica Lisabona, se va disputa în această seară, de la ora 21.45 (Pro TV, Digi Sport 1), pe Amsterdam ArenA.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version