12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDamila, piedică pe malul Oltului

Damila, piedică pe malul Oltului

Derbiul Olteniei din etapa a 26-a din Liga a II-a, seria 2, FC Olt – Damila Măciuca, disputat ieri, pe stadionul „1 Mai“ din Slatina, s-a încheiat nedecis, scor 1-1, rezultat care nu avantajează nici o echipă. Gazdele au deschis scorul prin Alexandru Marin, care a reluat imparabil cu capul, o centrare venită din partea dreaptă, de la Dragoş Firţulescu (’9). Alb-verzii au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 32, când Albert Voinea l-a „întors“ pe Giurcă şi a şutat la colţul lung, făcând inutil plonjonul lui Bordea.
FC Olt: Bordea – Polgar, Rioşanu, Cruşoveanu, Giurcă – Quist, Vîlcică, Firţulescu, Bancu – D. Ene (’46, An. David; ’77, Anghelina), Al. Marin (’64, Sălăjan). Antrenor: Dan Oprescu.
Damila: Matache – Deaconescu, Cucui, Samson, Ed. Stoica – Nasser, Bărbulescu (’72, Popa), Melcea, Lircă (’61, Negruţ) – B. Geantă (’78, Codin), Voinea. Antrenor: Claudiu Niculescu.
Cartonaşe galbene: Firţulescu, Vîlcică, Bancu / Cucui, Lircă, Bărbulescu, Melcea.
Au arbitrat: Ad. Cojocaru – I. Radu, Al. Vodă.
Rezultatul înregistrat nu a avantajat nici o echipă, FC Olt a rămas în „coada“ clasamentului, ocupând locul  12, cu 18 puncte, în timp ce Damila a staţionat pe 3, cu 38 de puncte. Vâlcenii au ratat şansa să o egaleze la puncte pe ACS Poli Timişoara şi să se apropie de Corona Braşov, care nu a putut să treacă pe teren propriu de Luceafărul Oradea.
A treia reprezentantă a Olteniei din eşalonul secund, CSM Vâlcea, a obţinut trei puncte la „masa verde“, întrucât adversara sa, Unirea Alba Iulia, s-a retras din competiţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS