17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal a luat o gură de oxigen la Brazi

Real a luat o gură de oxigen la Brazi

După două eşecuri consecutive, în compania echipelor de pe locurile întâi şi doi, Olimpia Cluj şi FCM Târgu Mureş, fotbalistele de la Real Craiova au obţinut, miercuri, a doua victorie în play-off-ul Ligii Naţionale. Oltencele au învins, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-2), formaţia CS Brazi, în cadrul rundei a şaptea. Golurile formaţiei din Bănie au fost reuşite de Andreea Tomescu (2) şi Roxana Dinescu. Victoria este extrem de importantă pentru Real, care păstrează şanse matematice pentru locul trei, adică medalia de bronz, pe care au obţinut-o şi sezonul trecut.
„Fetele noastre au dat dovadă de multă dăruire şi devotament. A fost un meci disputat, iar principalul adversar al ambelor echipe a fost vântul puternic. S-a jucat mai mult la mijlocul terenului şi am avut dificultăţi în a controla mingea. Am avut cinci situaţii clare de gol şi am fructificat trei. O victorie care ne păstrează şanse matematice să ne clasăm pe locul trei la finalul campionatului“, a spus ieri antrenorul CS Real Craiova, Sorin Pătraşcu. Cu trei etape înainte de finalul campionatului, formaţia olteană ocupă locul patru, cu şapte puncte acumulate, la şase puncte în spatele echipei de pe locul trei, CFR 1933 Timişoara.
Meciul decisiv dintre Real şi Timişoara va fi pe 19 mai, la Craiova, apoi Real va mai avea de disputat două partide, acasă cu Braşov (locul 5) şi în deplasare, în compania campioanei Olimpia Cluj. La Brazi, Sorin Pătraşcu a folosit următoarea formulă de echipă: Cioara – Dragomir, Florescu, Moacă, Nicu – Hornea, Tomescu, Ristache, Simion – A. Peşu, Dinescu. Au mai intrat: Botnaru, Muntean şi Ioniţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS