Acasă Sport Juniorii B de la „GP“ Craiova, la turneul zonal

Juniorii B de la „GP“ Craiova, la turneul zonal

Echipa de juniori B a Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“ (copii născuţi în 1996) s-a impus ieri, pe stadionul de la Hanul Doctorului, scor 5-1, în faţa ardelenilor de la Interstar Sibiu, într-un joc din etapa a doua din play-off-ul Campionatului Naţional, seria a 5-a. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cruceru, Săndoi, Marin, Simion şi Ionescu.
Managerul grupării craiovene, Paul Răducan, a utilizat următorii jucători: Amza – Săndoi, Sandu, Lică, Enache – Cimpoieru, Preoteasa, Marinoiu, C. Ionescu – Simion, Cruceru. Pe parcurs au mai intrat: Duriţă, Florea, Grosu, Marin, Preda.
În celălalt meci, CSJ Ştiinţa U Craiova a remizat, scor 2-2, la Sopot, cu Alro Slatina.
Clasament: 1. „GP“ Craiova 24 de puncte, 2. Inter Sibiu 10, 3. Alro Slatina 8, 4. CSJ Ştiinţa 4.
În urma acestor rezultate, juniorii B de la „GP“ Craiova şi-au asigurat prezenţa la turneul zonal (11-15 iunie), deşi mai sunt de disputat patru runde din faza play-off-ului.
„Am obţinut o victorie scontată astăzi (ieri – n.r.), care ne-a asigurat prezenţa în faza următoare a competiţiei încă de pe acum. Noi avem un avans de 14 puncte faţă de prima urmăritoare, iar în joc mai sunt puse doar 12. Practic, am demonstrat încă o dată că la acest nivel dominăm pe plan zonal. Bătăliile adevărate vor începe pe 11 iunie, pentru că din fiecare serie, opt la număr, se va califica doar prima clasată şi atunci se va vedea adevărata valoare“, a spus managerul de la „GP“ Craiova, Paul Răducan, pentru GdS.
Etapa viitoare: duminică, ora 14.00: Interstar Sibiu – CSJ Ştiinţa U Craiova, Alro Slatina – „GP“ Craiova.

Lupta s-a încins
la juniori A

La juniori A (copii născuţi în 1995), seria a 5-a, lupta este departe de a fi încheiată, pentru prima poziţie luptând Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ şi CSJ Ştiinţa U Craiova. În etapa de ieri, derbiul CSJ – „GP“ a fost adjudecat de oaspeţi, scor 1-3. Golurile întâlnirii de la Sopot au fost marcate de Bălan, pentru CSJ, respectiv Câmpeanu, Neaga şi Marcu, pentru „şcolari“.
În celălalt meci, CSM Vâlcea a dispus pe teren propriu de LPS Piteşti cu 3-2.
Clasament: 1. „GP“ Craiova 16 puncte, 2. CSJ Ştiinţa U Craiova 13, 3. LPS Piteşti 9, 4. CSM Vâlcea 8.
Etapa viitoare: duminică, ora 12.00: „GP“ Craiova – CSM Vâlcea, LPS Piteşti – CSJ Ştiinţa U Craiova.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version