7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDortmund şi Real îşi ascut armele

Dortmund şi Real îşi ascut armele

Se anunţă o seară spectaculoasă în Liga Campionilor, astăzi, de la ora 21.45 (Digi Sport 1), fiind programat meciul tur dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid, din faza semifinalelor. Miza uriaşă a condus, inevitabil, şi la „dialoguri“ savuroase prin intermediul presei, tehnicienii celor două echipe, Jurgen Klopp şi Jose Mourinho, „înţepându-se“ reciproc. „N-a fost zi de la tragerea la sorţi în care Klopp să nu vorbească. Turuie mereu. Eu am făcut o scurtă referire şi n-am mai deschis gura“, a declarat sâmbătă Mourinho, la conferinţa de presă, înainte de 3-1 cu Betis. „Şi dirigintele îmi făcea aceleaşi reproşuri, că vorbesc mult. Nu imit pe nimeni, eu sunt Klopp. Râd mult pentru că sunt norocos să am o superechipă. Ar fi fantastic să câştigăm Liga, ceva incredibil, o performanţă istorică! Chiar vrem să scriem istorie! Vom arăta forţă şi pasiune şi nu ne vom schimba stilul după Real. Există trei favorite, Real, Barca şi Bayern, iar a patra echipă este Dortmund. La fel s-a întâmplat anul trecut, aceiaşi trei granzi şi Chelsea. Şi cine a câştigat? Chelsea!“, a replicat germanul Jurgen Klopp.

Galacticii sunt precauţi

Fotbaliştii echipei Real Madrid ştiu că îi aşteaptă un meci dificil în Germania şi speră să obţină un rezultat bun. „Împotriva lui Dortmund nu va fi uşor. Am avut deja probleme în meciurile din grupă (înfrângere cu 2-1 şi un egal, 2-2 – n.r.) şi s-ar putea întâmpla din nou la fel. Când am jucat primele două meciuri, nu ne aflam în cea mai bună formă, însă între timp totul s-a schimbat, apărarea noastră este mult mai compactă şi am câştigat încredere în noi. Dortmund este o formaţie foarte asemănătoare cu a noastră, foarte puternică pe contraatac. Ştim asta pentru că am trăit-o. Dortmund trece acum printr-o pasă bună, iar noi trebuie să fim, deci, la 100 la sută“, a declarat Angel Di Maria la începutul săptămânii.
Prezent la un eveniment de promovare al unei firme de echipament sportiv, jucătorul madrilenilor Marcelo a vorbit despre dubla manşă cu Borussia Dortmund, nominalizându-l pe Robert Lewandowski ca fiind cel mai mare pericol din tabăra nemţilor. „Echipa este foarte unită înaintea meciului cu Borussia. Atmosfera în vestiar este una pozitivă şi asta s-a putut vedea şi în ultimele meciuri pe care le-am disputat. Să câştigăm al zecelea trofeu european ar fi un vis devenit realitate. Lewandowski este un real pericol. Mi-e foarte greu să-i pronunţ numele de familie şi, cu siguranţă, îmi va fi mult mai greu să-l marchez. E un atacant rapid, cu foarte multe calităţi“, a declarat Marcelo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS