11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBavarezii au pregătit surprize Barcei

Bavarezii au pregătit surprize Barcei

Se anunţă o seară de foc, astăzi urmând să se dispute meciul tur din prima semifinală a Ligii Campionilor, Bayern München urmând să primească vizita Barcelonei, confruntarea fiind programată de la ora 21.45 (TVR 1 şi Digi Sport 1). Nemţii au triumfat în ultima etapă din Bundesliga, câştigând cu 6-1 în deplasare, cu Hannover, deşi antrenorul Jupp Heynckes a menajat mai mulţi jucători importanţi. Lahm şi Martinez au fost simpli spectatori, iar Muller şi Ribery au fost schimbaţi după pauză, în timp ce presa germană a notat ieri că bavarezii le-au pregătit o serie de surprize ibericilor.
De partea cealaltă, catalanii nu sunt în efectiv complet pentru confruntarea de pe „Fussball Arena“. Antrenorul Barcelonei, Tito Vilanova, va putea conta pe Lionel Messi, care a trecut peste problemele medicale din ultimul timp, el antrenându-se cot la cot cu colegii săi începând de duminică, dar nu şi pe Puyol, Mascherano (ambii accidentaţi) şi Adriano (suspendat).
Partida Bayern München – FC Barcelona va fi arbitrată de o brigadă din Ungaria, formată din Viktor Kassai (la centru), György Ring, Robert Kispal (asistenţi), Gabor Erös (rezervă), Tamás Bognar şi Mihaly Fabian (asistenţi suplimentari).
Turul celeilalte semifinale, în care se întâlnesc Borussia Dortmund şi Real Madrid, se dispută mâine, de la ora 21.45 (Digi Sport 1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS