16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIonel Luţă: Mergem să câştigăm la Caransebeş

Ionel Luţă: Mergem să câştigăm la Caransebeş

Formaţia CS Apa Craiova se află în faţa unui joc foarte important, gruparea de la „Depou“ urmând să întâlnească, mâine, de la ora 17.00, în deplasare, pe Autocatania Caransebeş, partida contând pentru etapa a 20-a din Liga a III-a, seria 4. Antrenorul alb-albaştrilor, Ionel Luţă, a afirmat că obiectivul pentru acest joc este obţinerea celor trei puncte, victorie care ar echivala cu relansarea echipei.
„Este un meci foarte important pentru noi, pentru că, dacă obţinem cele trei puncte puse în joc, ne apropiem de plutonul echipelor aflate la jumătatea clasamentului. Victoria cu Pandurii II ne-a redat încrederea şi eu sper să obţinem maximum de la acest joc, mai ales că gazdele nu traversează o perioadă prea bună. Dacă băieţii vor avea pe teren atitudinea din meciul cu Pandurii II, nu avem cum să pierdem punctele. Trebuie însă să recunosc că m-ar mulţumi şi un rezultat de egalitate, pentru că ar fi un punct obţinut în deplasare, iar pentru noi, în situaţia în care ne aflăm, ar fi foarte bun. Din păcate, continuăm să avem probleme de lot, Costi Răduţ nu este refăcut după întinderea suferită, Robert Căle are probleme şi nu vom conta pe el, Octavian Trăistaru nu a putut participa la toate antrenamentele din cauza serviciului, dar cu toate astea suntem optimişti. Mergem să câştigăm la Caransebeş“, a spus Ionel Luţă, pentru GdS.
Fotbaliştii de la CS Apa Craiova susţin astăzi, de la ora 11.30, ultimul antrenament înaintea confruntării cu Autocatania pe baza sportivă „Popeci“, apoi, după masa de prânz, pleacă spre Banat, urmând să înnopteze la Caransebeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS