16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRealul se apropie de podium

Realul se apropie de podium

Echipa feminină de fotbal Real Craiova a obţinut o victorie importantă în perspectiva realizării obiectivului propus în acest sezon – câştigarea unei medalii. Oltencele au învins, duminică, pe terenul de la Işalniţa formaţia CS Brazi, cu scorul de 4-1, după ce la pauză conduceau cu 3-1.
Spre deosebire de prima etapă din play-off-ul Ligii Naţionale, când au pierdut cu 0-7 pe terenul vicecampioanei FCM Târgu Mureş, antrenorul formaţiei Real Craiova, Sorin Pătraşcu, le-a avut la dispoziţie în jocul cu Brazi pe fotbalistele care au revenit la echipă, după un periplu în campionatul din Cipru, pe portarul Flori Bertea, dar şi pe căpitanul Alina Peşu, care în acest sezon nu prea a putut juca fiind arbitru la Liga a doua şi a treia de fotbal masculin. Duminică, golurile echipei din Bănie au fost marcate de  Hornea, Tomescu, Stanciu şi Alina Peşu. „A fost un meci în care fetele noastre au dat dovadă de dăruire. Prin acest rezultat, o victorie mare, CS Brazi a cam ieşit în lupta pentru locul trei la finalul sezonului, loc pentru care ne vom lupta acum cu echipa din Timişoara. S-a cunoscut revenirea la echipă a fetelor din Cipru, a Alinei Peşu şi a portarului Bertea“, a spus Sorin Pătraşcu, care a ţinut să le mulţumească pentru sprijin lui Nicu Neagoe şi Ilie Lungu. Pentru CS Real Craiova au evoluat jucătoarele: Bertea – Dragomir, Florescu, Moacă, Simion – Hornea, Ristache, Stanciu, Tomescu – A. Peşu, Dinescu. Au mai intrat: M. Nicu, Botnaru. După această etapă, clasamentul play-off-ului arată astfel: 1. Olimpia Cluj 6 p (golaveraj 6-0), 2. CFR 1933 Timişoara 6 p (golaveraj 5-1), 3. FCM Târgu Mureş 3 p (golaveraj 7-3), 4. Real Craiova 3 p (golaveraj 4-8), 5. CS Brazi 0p, 6. Cristian Braşov 0 p.
Etapa viitoare, programată duminică, Real Craiova va juca la Timişoara. Tot duminică, dar în play-out, Sporting Craiova a fost învinsă, în deplasare, de Viitorul 2010 Buzău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS