11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCum nu se putea mai rău

Cum nu se putea mai rău

http:http://www.youtube.com/watch?v=ieiLMduq138
http:http://www.youtube.com/watch?v=0u-OXp2vWAM

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova au pierdut ambele meciuri cu Gaz Metan Mediaş de pe teren propriu şi sunt tot mai departe de semifinale

Echipa masculină de baschet este condusă cu scorul general de 2-0 după primele două partide cu Gaz Metan Mediaş, ambele pe teren propriu, din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Naţionale. Ajunşi în premieră în play-off, oltenii şi-au diminuat şansele de accedere în semifinale, ţinând cont că următoarele partide se vor disputa pe terenul formaţiei ardelene pe 20 aprilie apoi pe 21 aprilie, dacă va mai fi nevoie. În această fază a competiţiei, se joacă după sistemul “cel mai bun din cinci meciuri“.
După ce, duminică seară, oltenii pierduseră cu scorul de 78-64, aseară, formaţia din Mediaş s-a impus cu scorul de 90-87 (28-21, 26-21, 26-14, 10-31) în urma unui final încins, în care Levar Seals şi colegii săi au sperat până în ultima secundă că măcar pot duce partida în prelungiri.
Antrenorul Mandic nu a putut conta aseară pe Travis Bureau, accidentat în primul meci, iar Drăguşin a stat pe teren doar câteva minute, tot din cauza unei accidentări la un deget de la mâna stângă. Pe deasupra, Djurasovic şi Dzambic au părăsit terenul după ce au comis faulturi.
Pentru SCM-U au jucat: C. Petrişor (2 puncte), Habus (11), Drăguşin, Seals (22), Orbeanu, Dzambic (9), Miskovic (19), Djurasovic (1), Kabengele (7), Hallik (16).

Final cu bătaie

La finalul meciului a avut loc o încăierare generală între jucătorii celor două echipe, la mijlocul terenului. S-au schimbat cuvinte grele şi s-au împărţit pumni, estonianul din lotul Craiovei, Reinar Hallik, părăsind sala cu sânge pe faţă. Componenţii celor două tabere au fost cu greu despărţiţi de forţele de ordine, iar jucătorii de la SCM-U, după ce s-au mai liniştit, au revenit de la vestiare şi au salutat publicul.
Antrenorul Craiovei, Andelko Mandic, a admis la finalul partidei că acesta ar fi putut fi ultimul meci acasă pentru echipa SCM-U în acest sezon. Întrebat despre viitorul său, tehnicianul sârb a spus că încă nu ştie dacă va rămâne şi în sezonul viitor la formaţia olteană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS