24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStoichiţoiu: Trebuie să câştigăm!

Stoichiţoiu: Trebuie să câştigăm!

CS Apa Craiova va întâlni astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Depou-CFR“, pe Pandurii II Târgu Jiu, aceasta fiind ultima confruntare a rundei a 19-a din Liga a III-a, seria 4. Situaţia din clasament este dificilă, iar acest lucru este conştientizat de jucătorii lui Ionel Luţă şi Florin Dumitru, aceştia promiţând să câştige întâlnirea cu gorjenii şi să facă astfel un prim pas important pentru salvarea de la retrogradare.
„Ne aşteaptă un joc foarte greu, Pandurii II este o echipă solidă, care, atunci când primeşte jucători de la prima formaţie, devine foarte greu de învins. Pe noi nu trebuie să ne interseze numele adversarului, ci să jucăm fiecare meci ca şi cum ar fi o finală. Trebuie să câştigăm dacă vrem să scăpăm din subsolul clasamentului. Nu ştiu dacă este un avantaj sau un dezavantaj că jucăm pe «Depou», şi nu pe «Extensiv». Obiectivul nostru rămâne acelaşi“, a spus mijlocaşul Giani Stoichiţoiu, pentru GdS.
Partida de pe „Depou“ va fi arbitrată de Cristina Dorcioman, ajutată de Gheorghiţă Bălan şi Dragoş Radu. Observatori au fost desemnaţi Ciprian Iugulescu şi Florin Nicolaescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS