16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor să se remonteze cu CFR

Pandurii vor să se remonteze cu CFR

Gorjenii joacă astăzi în Ardeal şi cred că pot obţine un rezultat bun cu „ceferiştii“ lui Paulo Sergio

Pandurii Târgu Jiu joacă astăzi, de la ora 21.30 (Digi Sport 1), în deplasare, cu CFR Cluj, partida contând pentru etapa a 26-a din Liga I. După „duşurile reci“ cu Rapid şi Petrolul Ploieşti, gorjenii au tras tare în ultimele zile la antrenamente şi sunt decişi să-şi mai spele din păcate în confruntarea din Ardeal.
Mijlocaşul Claudiu Voiculeţ, care revine în această partidă după o pauză de aproximativ două săptămâni, cauzată de o accidentare, a recunoscut că atmosfera de la lot este destul de apăsătoare, dar că fiecare jucător se gândeşte numai la redresarea echipei. „Am început antrenamentele, acum sunt apt. Între timp s-au pierdut două meciuri, din păcate, ne îndepărtăm de obiectiv… Nu ştiu dacă este presiunea mare, dar în retur toate echipele se mobilizează mai bine, iar, când joacă cu Pandurii, toţi se mobilizează. Ne văd ca o echipă bună şi asta ne face meciurile mai grele. Ar trebui să ne motivăm şi noi. Nu ştiu ce a lipsit echipei până acum. Ce ştiu sigur acum e că ne lipsesc victoriile! Am avut perioade şi în tur, când orice făceam, nu intra mingea în poartă. La Constanţa, acasă cu Severin şi Mediaş. Astea sunt perioadele. Iar atmosfera e întreţinută de rezultate“, a declarat mijlocaşul gorjenilor în cadrul unei conferinţe de presă. „S-a dovedit că nu face bine echipei atunci când impresarii stau cu ochii pe jucători. Nu e bine la nici o echipă. Cât ai vrea să te concentrezi, e inevitabil să nu-ţi zboare gândul şi în altă parte. Dar mai depinde şi de caracterul fiecăruia“, a spus Voiculeţ.

„Nu este nimic pierdut“

Insuccesele din ultimul timp au coborât-o pe Pandurii Târgu Jiu de pe locul trei, pe locul cinci, iar obiectivul poate fi pus în pericol dacă trupa lui Cristi Pustai nu-şi revine rapid. Claudiu Voiculeţ este însă optimist, fiind de părere că meciul cu Dinamo va avea un rol important în realizarea ţelului propus. „Rămâne de văzut ce facem, depindem de următoarele două jocuri (cu CFR Cluj şi Dinamo – n.r.). Eu nu m-am gândit să fac calcule până la finalul sezonului, o iau etapă cu etapă. Nu m-am gândit la punctaj. Poate prindem locul trei. Probabil domnul Pustai a făcut ceva calcule, eu nu am făcut. Şi Petrolul, şi Astra, şi Dinamo sunt echipe bune. Ne trebuie două victorii. Momentan, nu este nimic pierdut, avem avantaj că jucăm acasă cu Dinamo, iar, dacă trebuie să ne atingem obiectivul, nu trebuie să pierdem la CFR şi apoi să batem pe Dinamo. Ideal ar fi şase puncte, dar şi dacă nu pierdem la CFR nu e rău, dar obligatoriu trebuie să câştigăm cu Dinamo. Cu Dinamo este cel mai important meci din retur“, a punctat Claudiu Voiculeţ.
Cristi Pustai nu va putea conta în jocul din Gruia pe Alexandru Vlad şi Cosmin Băcilă, în timp ce Deivydas Matulevicius este incert. Un caz aparte îl are Viorel Nicoară, mijlocaşul nu poate juca împotriva CFR-ului conform unei convenţii a împrumutului de la formaţia clujeană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS