29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDrăguşin: Putem învinge Mediaşul

Drăguşin: Putem învinge Mediaşul

Pivotul echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Ionuţ Drăguşin, dar şi antrenorul Andelko Mandic privesc cu optimism spre confruntările cu Gaz Metan Mediaş din primul tur al play-off-ului

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova debutează duminică în play-off-ul Ligii Naţionale, urmând să înfrunte, în primul tur, formaţia Gaz Metan Mediaş. Pentru că au încheiat sezonul regulat pe un loc mai bun decât medieşenii, oltenii vor disputa mai multe meciuri acasă.
Se va juca după sistemul cel mai bun din cinci partide, iar primele două jocuri vor fi în Sala Polivalentă din Craiova, duminică, de la ora 19.45 şi luni, de la 17.30. Următoarele două partide vor fi la Mediaş, iar, dacă va mai fi nevoie, meciul al cincilea se va desfăşura tot în Bănie.
Andelko Mandic, antrenorul echipei craiovene, revelaţia sezonului, şi jucătorul cel mai reprezentativ, Ionuţ Drăguşin, au vorbit ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, despre confruntările cu Mediaşul, şi s-au arătat optimişti în ceea ce priveşte şansele de accedere în semifinale, ceea ce ar reprezenta o performanţă istorică. „Mediaş este o echipă valoroasă, cu o bancă valoroasă, iar asta poate face diferenţa. Vrem să facem două jocuri bune şi, chiar dacă vom câştiga doar unul acasă, nu va fi un dezastru. Putem redresa situaţia. Cred că la Craiova suntem avantajaţi că avem publicul alături“, a spus Mandic. Pivotul Ionuţ Drăguşin a spus că echipa sa are şanse să bată Mediaşul, aşa cum a făcut-o în turul campionatului. „Înfruntăm o echipă cu un buget de patru ori mai mare decât al nostru, dar asta nu a contat în tur, când i-am învins în Polivalentă. Eu sunt realist spre pesimist, dar acum spun că avem şanse cu Mediaş. Dacă va fi o sală plină, putem face o figură frumoasă. Avem o bancă scurtă şi este foarte importat cât de repede ne vom recupera după primul meci până a doua zi“, a spus jucătorul care măsoară 2,21 metri.

Se relaxează
la Filarmonică

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova vor merge mâine la Filarmonică pentru a se relaxa. De la ora 19.00, Ionuţ Drăguşin şi colegii săi vor asculta un concert de Beethoven, care se va desfăşura sub sloganul „Filarmonica Oltenia onorează performanţa“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS