10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNiculescu, mulţumit cu punctul de la Bihor

Niculescu, mulţumit cu punctul de la Bihor

Damila Măciuca a făcut o partidă bună duminică, la Oradea, terminând la egalitate, scor 0-0, cu FC Bihor, dispută în urma căreia a contabilizat un punct şi se menţine în cursa pentru locurile ce permit promovarea în Liga I. „Sunt mulţumit de rezultat, băieţii au muncit foarte mult pentru acest punct, pe un teren execrabil, din punctul meu de vedere. Nu cred că am participat în toată cariera mea de jucător sau în cariera mea scurtă de antrenor de până acum la un joc în care terenul să se prezinte în asemenea hal. Îmi pare rău, acesta nu este fotbal. Aceasta a fost o luptă în noroi, dar sunt mulţumit de acest rezultat, care ne dă speranţe pentru viitor“, a afirmat antrenorul Damilei, Claudiu Niculescu, conform ebihoreanul.ro. „Ne aşteaptă un meci dificil, acasă, cu UTA. Este un meci foarte, foarte greu, cu o echipă foarte bună, dar sperăm să câştigăm“, a completat tehnicianul oltenilor.
FC Bihor: Pogacsics – Coroian, Fl. Lazăr, Tînc, Vădrariu – Florea, Selagea, Vasilache (’87, Puşcaş), Tîrnăcop – Mărkuş, Bud. Antrenor: Marian Pană.
Damila: Matache – Samson, Deaconescu, I. Stoica, Ed. Stoica – Bărbulescu, Menassel – Ad. Popa, Lircă (’55, Melcea), Codin (’86, B. Geantă) – Negruţ (’61, A. Voinea). Antrenor: Claudiu Niculescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS