6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSergiu Negruţ, ajutor de nădejde pentru Niculescu

Sergiu Negruţ, ajutor de nădejde pentru Niculescu

Autor a două din cele trei goluri ale formaţiei Damila Măciuca, în meciul de sâmbătă, cu FC Maramureş, Sergiu Negruţ, jucător împrumutat în această iarnă de la CFR Cluj, a afirmat că se simte foarte bine între vâlceni. „M-am adaptat foarte bine şi foarte repede aici, iar un amănunt foarte important este faptul ca avem salariile plătite la zi, iar primele de joc le primim imediat după meci“, a spus jucătorul oltenilor, care nu este la primul contact cu Liga a II-a, anul trecut evoluând la Unirea Alba-Iulia.
Sergiu Negruţ speră ca prin evoluţiile bune de la Damila Măciuca să revină la CFR Cluj. „Chiar ieri (marţi – n.r.) m-a sunat o persoană din conducerea CFR-ului să mă felicite şi să îmi spună să o ţin aşa în continuare.
Mi-ar plăcea foarte mult să revin la Cluj, însă este foarte greu să mă impun acolo din caza politicii clubului de a aduce foarte mulţi jucători străini“, a spus atacantul de 20 de ani, conform liga2.ro. „Urmează trei meciuri decisive pentru noi: cu Bihor, UTA şi Poli, iar pentru mai departe sper să am evoluţii cât mai bune şi să joc cu Damila în Liga I“, a încheiat Sergiu Negruţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS