Acasă Sport Fotbal – Ibrahimovici: FC Barcelona este, probabil, cea mai bună echipă care...

Fotbal – Ibrahimovici: FC Barcelona este, probabil, cea mai bună echipă care a jucat vreodată pe planetă

Fotbalistul formaţiei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a declarat că adversara din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, FC Barcelona, este „probabil cea mai bună echipă care a jucat vreodată pe această planetă”. „Va fi un meci greu. FC Barcelona este fără îndoială cea mai bună echipă actuală şi probabil cea mai bună echipă care a jucat vreodată pe această planetă. Îi ştim, le place să ţină mingea şi toată lumea cunoaşte posesia lor. Dar şi noi vom vrea posesie, suntem acasă”, a spus Ibrahimovici, citat de Mediafax.
Zlatan Ibrahimovici consideră că în prezent cu siguranţă cel mai bun fotbalist din lume este Lionel Messi. „A câştigat toate aceste Baloane de Aur. Poate ar trebui să i se dea numele Messi, să nu se mai numească Balonul de Aur, pentru că după părerea mea el va mai câştiga acest trofeu de câteva ori. Bate toate recordurile posibile. Nu ştiu dacă este cel mai bun din toate timpurile, trebuie să se retragă şi după aceea să ne pronunţăm în această privinţă. Acum e greu de spus”, a precizat fotbalistul suedez.
Partida Paris Saint-Germain – FC Barcelona, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa astăzi, de la ora 21.45 (Digi Sport 1).

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version