5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa n-a găsit golul nici cu Giarmata

CS Apa n-a găsit golul nici cu Giarmata

http:http://www.youtube.com/watch?v=t8PHC5ClSvg

CS Apa Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă, pe stadionul „Extensiv“, în compania bănăţenilor de la Millenium Giarmata, contând pentru etapa a 17-a din Liga a III-a, seria 4. Gruparea din Bănie a avut o evoluţie bună, a irosit două oportunităţi de gol prin Robert Căle şi Costi Răduţ, dar a rămas fără gol marcat în retur şi după acest joc.
CS Apa Craiova: Ad. Surdu – F. Orban, Ed. Dina, M. Chiriţă, M. Firoiu – C. Niţă (’56, D. Stancu), Al. Dreşcă, O. Trăistaru (’90, An. Duca), R. Căle (’81, M. Poenaru) – Şt. Stancu (’79, G. Stoichiţoiu), C. Răduţ. Antrenor: Ionel Luţă.
Millenium Giarmata: P. Ţurcaş – M. Rosemblum, S. Oneţ, M. Hecsko, Cr. Dancia – A. Marcu (’61, M. Călin), Ad. Leucă (’78, Ad. Zaluselti), Ad. Bungău, I. Mihuţa – R. Corlăţeanu (’69, V. Moroşan), V. Furdean (’61, Ajebitimi Gideon). Antrenor: Alin Cojocaru.

Luţă, mulţumit
cu punctul obţinut

Antrenorul echipei CS Apa Craiova, Ionel Luţă, s-a declarat mulţumit de rezultatul înregistrat la final, deşi şi-ar fi dorit ca elevii săi să bifeze prima victorie din retur. „Sunt mulţumit cu acest punct, pentru că am întâlnit o echipă care până în prezent a tras pentru primul loc în seria noastră şi care are în continuare şanse la promovare. Noi ne-am propus ca la fiecare meci să contabilizăm cât mai multe puncte, iar astăzi am reuşit să luăm unul. Am făcut o partidă bună, am avut multe ocazii, dar suferim la finalizare. Cred că acest meci e de referinţă şi dacă vom continua să avem aceeaşi determinare în celelalte partide vor veni şi rezultatele foarte bune, vom avea şi noi jocuri câştigate. Suntem o echipă în formare, care trebuie să muncească foarte mult, pentru că relaţiile de joc încă nu sunt cele mai bune. E de apreciat că aceşti băieţi minunaţi s-au antrenat în condiţii foarte grele şi continuă lupta, şi pe această cale vreau să-i felicit. Nu pot să vă spun de câte puncte avem nevoie ca să ne salvăm de la retrogradare. Eu mi-aş dori ca la fiecare etapă să contabilizăm puncte, pentru ca la ultima etapă să nu avem emoţii, dar să vedem ce vom reuşi“, a declarat Ionel Luţă.
Întrebat dacă CS Apa poate da jucători la trialul celor de la Universitatea Craiova, Ionel Luţă a spus că nu depinde de el acest lucru, dar că îşi doreşte ca mai mulţi jucători ai săi să facă saltul la Liga a II-a. „Dacă dânşii consideră că de aici trebuie să meargă cineva, conducerea noastră le va sta la dispoziţie şi le va da jucători de valoare, pentru binele fotbalului din Craiova. Eu nu pot să propun jucători, pentru că nu e treaba mea, dar aş fi mulţumit să ajut. Aş reuşi, într-un timp foarte scurt, să duc cât mai mulţi jucători la Liga a II-a şi asta înseamnă că munca mea nu a fost în zadar şi nu poate decât să mă bucure. Nu pot să mă opun nici unei plecări, pentru că şi ei muncesc pentru a face performanţă“, a punctat Ionel Luţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS