13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim - Krim, meci decisiv pentru primul loc în grupă

Oltchim – Krim, meci decisiv pentru primul loc în grupă

Antrenorul echipei feminine de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Jakob Vestergaard, e sigur că meciul decisiv cu Krim Ljubljana, de duminică, din Liga Campionilor, va fi unul foarte dificil. Partida din Sala Sportului „Traian“ va începe la ora 18.00 şi va fi transmisă în direct de DigiSport 1. „Va fi un joc foarte dificil. Krim are o echipă foarte bună, care ne egalează la toate capitolele. Sper că vom câştiga şi că publicul vâlcean prezent la meci îşi va pune amprenta decisiv în jocul formaţiei noastre“, a afirmat tehnicianul danez pe site-ul oficial al clubului.
Oltchim are nevoie de victorie pentru a fi sigură de calificarea în semifinale. În clasament, înaintea ultimei runde, pe primul loc se află RK Krim Mercator, cu 8 puncte, urmată de Oltchim, 6 p, FTC Rail Cargo Hungaria, 6 p, Zvezda Zvenigorod, 0 p. În meciul tur, Krim a învins pe Oltchim cu 28-24. Vestergaard a apreciat că e „greu să te gândeşti la un adversar pentru semifinale“, atâta timp cât nu ai asigurată calificarea. „Atât Gyor, cât şi Larvik sunt două grupări foarte periculoase, dar nu sunt imposibil de învins. Legat de obiectivul clubului, mai întâi trebuie să ne calificăm în semifinale, dar dacă vom fi capabili de acest lucru, apoi orice este posibil“, a subliniat antrenorul Oltchimului.
Antrenorul lui Krim Ljubljana, Tone Tiselj, care a câştigat de două ori Liga Campionlor, a vorbit despre meciul de duminică. „Noi jucăm fără presiune, nu contează foarte mult locul unu sau doi. Sigur că nu ne dăm la o parte, venim să jucăm. Pentru mine întotdeauna a contat numai rezultatul, întotdeauna le spun jucătoarelor să joace la victorie. Dar nu ne interesează locul unu în mod special ca să evităm Gyorul. Noi suntem liniştiţi, am obţinut calificarea, ne-am atins obiectivul“, a spus antrenorul slovenelor, citat de Gazeta Sporturilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS