Acasă Sport Luţă comandă victoria

Luţă comandă victoria

CS Apa Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul „Extensiv“, formaţia Minerul Mătăsari, partida contând pentru etapa a 15-a din Liga a III-a, seria 4. Trupa pregătită de Ionel Luţă, Ţâcă Zamfir şi Florin Dumitru este obligată să contabilizeze toate cele trei puncte puse în joc, fiind presată de situaţia din clasament. Un succes contra „minerilor“ i-ar putea apropia pe craioveni de plutonul echipelor de la mijlocul clasamentului, plus că ar creşte foarte mult moralul lui Robert Căle şi compania.
„Nu concep să nu câştigăm acest meci. Sunt trei puncte importante şi ne dorim foarte mult să le câştigăm. Suntem pregătiţi şi psihic, şi fizic. Acum nu ne rămâne decât să facem un joc bun şi să confirmăm. Din păcate, sunt ceva probleme de lot. Portarul Surdu a avut o criză de ulcer zilele acestea şi nu e refăcut, iar Răduţ şi Trăistaru au demonstrat la Motru că nu sunt sută la sută pregătiţi din punct de vedere fizic. Pentru că nici atitudinea lor nu ne-a mulţumit, am decis să-i scoatem din lot pentru acest joc, oferindu-le altor jucători posibilitatea să arate ce pot. Vrem să facem o treabă bună şi punctez că va juca doar cine merită“, a spus Ionel Luţă, pentru GdS.

Grigorie: Am încredere în băieţi

Optimismul se regăseşte şi la conducătorii clubului din Bănie, preşedintele Dorel Grigorie mizând pe un succes categoric în confruntarea cu Minerul Mătăsari. „Nu avem voie să pierdem nici un punct pe teren propriu în returul campionatului, deci nici în acest meci. În tur a fost 2-0 pentru ei, dar acum va fi altceva. Copiii pe care îi avem acum au foame de rezultate, vor să se afirme şi vor face, cu siguranţă, un meci bun. Mătăsariul are jucători experimentaţi, dar nu invincibili, iar dacă noi ne vom face jocul, nu avem cum să ratăm victoria. Sper să fie o vreme frumoasă, pentru ca lumea să vină la stadion şi să se bucure de fotbal“, a punctat Dorel Grigorie, preşedintele CS Apa Craiova.
Partida de pe stadionul „Extensiv“ va fi arbitrată de o brigadă compusă din Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti) – Gheorghiţă Bălan şi Andrei Ciuciu (ambii din Piteşti), observatori fiind desemnaţi Ioan Filip (Slatina) şi Viorel Nicolescu (Videle).

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version