6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa, la alt nivel

CS Apa, la alt nivel

Oficialii craioveni vor ca publicul din Bănie să redescopere plăcerea de a merge la stadion şi le-au pregătit o serie de surprize celor care vor fi prezenţi, mâine, în tribunele stadionului „Extensiv“

CS Apa Craiova este gata să iasă din anonimatul Ligii a III-a, cel puţin la nivel de organizare. Convinşi că situaţia din clasament se va remedia în curând, oficialii olteni şi-au propus să dea curs şi unor acţiuni mai puţin obişnuite la acest nivel fotbalistic. În speranţa că iubitorii fotbalului din Bănie vor regăsi drumul spre stadionul „Extensiv“, conducerea CS Apa a făcut curăţenie în tribune şi va cosmetiza şi tribuna oficială. La startul meciului cu Minerul Mătăsari, programat sâmbătă, de la ora 15.00, va avea loc şi o coregrafie. „Ne-am dotat cu baloane alb-albastre, culorile clubului nostru, vom avea fumigene, muzică, deci atmosfera va fi foarte frumoasă. Trebuie să ieşim din anonimat, pentru că ne-am propus să redăm suporterilor craioveni plăcerea de a veni la stadion, la un meci de fotbal. Am făcut curăţenie şi în stadion, deoarece ne dorim ca spectatorii noştri să se simtă bine când vin la meci“, a spus antrenorul secund şi totodată directorul de imagine al CS Apa Craiova, Florin Dumitru, pentru GdS.

Apel la suporterii Ştiinţei

Florin Dumitru îşi doreşte foarte mult să-i apropie pe suporterii Universităţii Craiova, şi nu numai, de CS Apa, punctând că aceştia îşi pot face „încălzirea“ pe „Extensiv“ pentru viitoarele confruntări ale Ştiinţei. „CS Apa Craiova este singura reprezentantă a oraşului în competiţiile FRF şi trebuie să-i acordăm o atenţie mult mai mare, pentru că poate fi în viitor o sursă de fotbalişti pentru Universitatea, atunci când aceasta va reveni. Îi invităm pe suporterii Ştiinţei la stadion, pentru că îşi pot face «încălzirea» la meciurile noastre, ajutându-ne totodată şi pe noi să trecem peste impasul în care ne aflăm. Nu trebuie să fim indiferenţi cu nici o echipă din Craiova, pentru că de aici vor apărea viitorii fotbalişti care ne vor reprezenta“, a spus Florin Dumitru. „Invitaţia la stadion nu este numai pentru suporterii Ştiinţei, ci pentru toţi iubitorii de fotbal din Craiova. Noi am demarat în această săptămână şi un proiect cu ajutorul inspectoratului şcolar, prin care să aducem elevii de liceu la meciurile noastre. Acţiunea face parte din programul «Stop drogurilor, sportul să primeze» şi sperăm să-i facem pe copii să renunţe la două ore de calculator sau de stat prin baruri şi să vină la un joc de fotbal. Avem în echipă cinci-şase jucători care sunt la liceu, vă daţi seama ce impact ar avea pentru ei să-şi vadă colegii în tribune, încurajându-i? Ar fi extraordinar să se întâmple asta. Suntem o echipă mică, ne antrenăm de multe ori în condiţii improprii şi jucăm fotbal mai mult din plăcere, dar vrem să ţinem viu spiritul oltenesc şi dorinţa aceea de a fi cei mai buni, care ne defineşte. De aceea, facem apel la publicul craiovean, pentru că numai împreună putem redeveni o forţă“, a punctat fostul portar al Ştiinţei.

„Suntem optimişti“

În ceea ce priveşte starea de spirit înaintea meciului cu Minerul Mătăsari, la CS Apa Craiova domneşte optimismul. „Ne aşteaptă un joc foarte greu, cu o echipă experimentată, iar punctele puse în joc ne trebuie ca aerul, dar suntem foarte optimişti, pentru că ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna. Ţinând cont că este primul meci de pe teren propriu din retur, noi sperăm să avem cât mai mulţi spectatori în tribune şi astfel să jucăm cu un plus de ambiţie şi să câştigăm. O victorie ar însemna foarte mult pentru noi, ar însemna descătuşarea acestor copii“, a punctat Florin Dumitru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS