10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarca nu renunţă la luptă

Barca nu renunţă la luptă

Eşecurile din ultimul timp înregistrate de FC Barcelona, în campionat în faţa rivalei Real Madrid, şi în Liga Campionilor, cu AC Milan, în prima manşă a optimilor celei mai prestigioase competiţii intercluburi, au dat naştere multor critici şi controverse. Astăzi, de la ora 21.45 (Digi Sport 1), „Barca“ susţine pe teren propriu un test elocvent în privinţa formei sportive pe care o traversează. Catalanii întâlnesc pe AC Milan în manşa secundă a optimilor, având de „întors“ scorul de 2-0, altfel fiind eliminaţi din Liga Campionilor, unde îşi propuseseră câştigarea trofeului.
„Dacă noi vom juca aşa cum ştim noi, avem şanse bune de calificare. Disputa cu Milan va fi deschisă până în ultimul minut. Abia aştept să intru pe teren la acest meci şi să dau totul pentru şansele noastre. Sper să reuşim să ne ridicăm la aşteptările pe care le au fanii noştri din întreaga lume. Avem încredere în noi. Barcelona este o echipă mare, dar atunci când nu acţionăm cu toţii în acelaşi sens, ea devine o echipă normală. Depinde numai de noi, de capacitatea noastră de a evolua cu atitudinea potrivită la acest meci retur“, a declarat fundaşul Barcei, Dani Alves, pentru uefa.com.
Celălalt meci al serii, din manşa a doua a optimilor Ligii Campionilor, se dispută în Germania, Schalke primind vizita turcilor de la Galatasaray (21.45, Digi Sport 2). În meciul tur, confruntarea de la Istanbul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS