18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBerbecaru avertizează: Stanca este o jucătoare care va trăda mereu

Berbecaru avertizează: Stanca este o jucătoare care va trăda mereu

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a criticat-o pe Ionela Stanca, după ce handbalista a depus memoriu la FRH, iar ieri a devenit liberă de contract, precizând că pivotul formaţiei vâlcene a trădat clubul la care „a mâncat o pâine bună timp de şase ani“. „Am încheiat discuţiile telefonice cu jucătoarea, dar şi cu avocata ei, şi pot anunţa că a avut loc rezilierea contractului. Stanca nu va face nici deplasarea la Budapesta, pentru meciul cu FTC. Îmi asum toate declaraţiile şi spun în felul următor în ceea ce o priveşte: toate acestea se întâmplă în condiţiile în care clubul a făcut pentru ea mai mult decât pentru orice jucătoare română, inclusiv plata pe perioada cât a fost însărcinată. Este prima româncă ce ne întoarce spatele, deşi a mâncat o pâine bună la noi timp de şase ani. Dar cred că noi, clubul şi cu mine, suntem de vină pentru tot, trebuia să ştiu că dacă o jucătoare trădează o dată, o va mai face şi a doua, şi a treia oară. De aceea, atenţionez toate cluburile interesate de un contract cu ea: nu o interesează decât propria persoană şi nu ezită să trădeze“, a declarat Berbecaru.
Oficialul vâlcean a precizat că restanţele clubului către Ionela Stanca nu sunt de 60 de zile: „Ea fost plătită inclusiv pe luna decembrie, deci, practic, vorbim de restanţe pe luna ianuarie, pentru că salariile pe februarie nu se plătesc încă. Mergem în continuare fără Stanca şi la Budapesta, şi după aceea“.
Ionela Stanca a depus memoriu la FR Handbal la finalul lunii trecute, acuzând clubul Oltchim de restanţe financiare de peste 60 de zile. Comisia de Memorii a FRH a dat termen clubului să achite restanţele până pe 6 martie inclusiv, dar, în urma medierilor dintre jucătoare, avocata sa şi Oltchim, s-a ajuns la rezilierea contractului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS