14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportKarim Boutadjine şi John Ibeh au revenit la antrenamente

Karim Boutadjine şi John Ibeh au revenit la antrenamente

Atacantul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Karim Boutadjine, şi-a reluat antrenamentele sub comanda lui Cristi Pustai, după ce a ratat al doilea stagiu de pregătire susţinut de gorjeni în Antalya. Fotbalistul francez a fost operat de apendicită, medicii recomandând atunci două săptămâni de repaus pentru refacere. Jucătorul a revenit de câteva zile în România, iar, din această săptămână, şi-a reluat locul în echipă, pregătindu-se cot la cot cu colegii săi. „Mă simt bine, operaţia s-a vindecat şi nu mai am dureri şi voi relua antrenamentele. Sper să revin cât mai repede în echipă şi să pot juca din nou“, a spus atacantul din Hexagon, pentru site-ul oficial al grupării oltene.
Karim Boutadjine şi Iulian Mamele au fost singurii jucători care au absentat din cauza unor probleme medicale în cel de-al doilea stagiu de pregătire din Turcia.
Şi John Ibeh şi-a reluat pregătirea alături de echipă în această săptămână. „Medicii mi-au spus că sunt refăcut 100%, am reluat pregătirea şi nu mai simt nici un fel de durere. În prezent, mă simt pregătit să intru pe teren doar o repriză, dar în următoarele săptămâni voi fi 100% apt să joc un meci întreg“, a spus Ibeh.
Nigerianul a continuat antrenamentele la Târgu Jiu şi în perioada în care echipa a fost la Piatra Neamţ, pentru primul meci oficial din acest an. Ibeh a lipsit la o parte din pregătirea din primul stagiu din Antalya, fiind plecat la tratament la o clinică particulară din Germania. Ibeh a revenit la antrenamente în al doilea cantonament, efectuând antrenamente fizice, pentru a reveni rapid la forma optimă. În ultimele zile, inclusiv când colegii săi au avut două zile libere, John Ibeh s-a antrenat mai ales în sala de forţă după programul special pe care i l-a stabilit preparatorul fizic al echipei, Ferenc Bajko.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS