20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Clubul Internazionale Milano, amendat cu 50.000 de euro

Fotbal – Clubul Internazionale Milano, amendat cu 50.000 de euro

Clubul Internazionale Milano a fost amendat, marţi, cu 50.000 de euro, după ce suporterii l-au insultat pe atacantul formaţiei AC Milan, Mario Balotelli, la meciul direct încheiat la egalitate, scor 1-1, informează Mediafax. De asemenea, Balotelli a fost amendat cu 10.000 de euro pentru că a făcut gesturi obscene la adresa galeriei Interului. Şi clubul AC Milan a fost amendat cu 10.000 de euro, după ce fanii au afişat mesaje care au insultat jucătorii adverşi.

În meciul de duminică, suporterii echipei Internazionale Milano de la Peluza Nord a Stadionului „Giuseppe Meazza” au expus banane gonflabile şi au imitat strigăte de maimuţă, iar ceilalţi fani prezenţi pe arenă au început să fluiere şi să acopere acele strigăte. Există dubii cu privire la ţinta exactă a suporterilor lui Inter Milano, deoarece la AC Milan, pe lângă Balotelli, au mai evoluat şi alţi jucători de culoare Sulley Muntari, Kevin Boateng Prince şi Cristian Zapata.
Mario Balotelli a ajuns la AC Milan de la Manchester City în această iarnă. Internaţional italian a jucat pentru Internazionale Milano în perioada 2006-2010.
Formaţia Internazionale Milano a terminat la egalitate, duminică seară, scor 1-1, cu AC Milan, în derbiul etapei a XXVI-a a campionatului Italiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS