18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Olt a remizat cu FCM Piteşti

FC Olt a remizat cu FCM Piteşti

Formaţia FC Olt Slatina a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată la Piteşti, pe un teren sintetic, cu echipa locală, FCM, ocupanta locului patru din Liga a III-a, seria 6.
Evoluţia oltenilor nu l-a mulţumit pe antrenorul lor, Dan Oprescu, acesta atenţionându-şi elevii că nu vor apuca să joace în retur în tricoul alb-vişiniu dacă nu-şi revizuiesc atitudinea de pe teren. „Nu a fost deloc un joc grozav. Nici una dintre echipe nu a avut o evoluţie bună. Eu sunt supărat pentru că jucătorii mei nu au respectat tema pe care le-am cerut-o şi îi anunţ că nu vor prinde returul dacă nu îşi vor reveni. Am rulat întreg lotul de jucători, am introdus inclusiv juniorii de care suntem interesaţi şi rămâne să-i urmărim în continuare“, a declarat „principalul“ Dan Oprescu, pentru GdS.
FC Olt: Bordea – Dima, P. Irimescu, Şerban, Giurcă – Rioşanu, Polgar, Bancu, Crăciun – An. David, Marin. Pe parcurs au mai intrat: Bugiu, Perşinaru – Anghelina, Chircan, Cosic, Cruşoveanu, Quist, Vâlcică, Pribac, Cuedan, D. Ene, Sălăjan, Bâră, Ilinca, Popa.
Următorul amical pe care îl va susţine FC Olt Slatina va avea loc mâine, de la ora 11.00, tot la Piteşti, dar cu FC Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS