7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSlătinenii au verde de la medici

Slătinenii au verde de la medici

http:http://www.youtube.com/watch?v=SuPz6n-vQQ8

FC Olt a efectuat ieri-dimineaţă vizita medicală în Bănie, medicii craioveni declarându-i apţi de efort

Reunită la începutul săptămânii, FC Olt Slatina a trecut rapid la pasul următor, jucătorii efectuând ieri-dimineaţă vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. Asta a fost ca o măsură de precauţie pentru perioada dificilă care urmează, cunoscut fiind faptul că antrenorul Dan Oprescu este foarte exigent în privinţa pregătirii fizice. Delegaţia grupării de pe malul Oltului a fost condusă de directorul sportiv, Doru Alexe, şi a cuprins următorii jucători: Valentin Cristian Bordea, Marius Alexandru Bugiu, Mihai Valeriu Perşinaru – Lucian David Andrei, Marian Anghelina, Nicuşor Bancu, Irinel Ionuţ Chircan, Bozidar Cosic, Eugen Cosmin Cruşoveanu, Andrei Flavius Cuedan, Cătălin Ştefăniţă Crăciun, Costin Valentin Dima, Daniel Dumitru Ene, Daniel Giurcă, Alexandru Paul Irimescu, Gelu Alexandru Marin, Flavius Norbert Polgar, Adrian Pribac, Alexandru Sălăjan, Mălin Ioan Şerban, Constantin Viorel Vâlcică, Christopher Quist, Alberto Gabriel Slavu, Vlad Şerban, George Petcuţ, Octavian Andrei Bira.
Deşi vizita la Policlinică s-a făcut destul de devreme, jucătorii lui FC Olt nu au părut deloc deranjaţi, din contră, a fost o atmosferă destinsă, cu multe glume, făcute în special de fundaşii Bozidar Cosic şi Cosmin Cruşoveanu şi de atacantul Daniel Ene. Nici directorul sportiv Doru Alexe nu s-a lăsat mai prejos, în joc intrând şi antrenorul cu portarii, Sabin Ciurea, dar fără ca liniştea să fie tulburată.

Optimismul primează
în tabăra alb-vişinie

Luaţi la întrebări în privinţa returului de campionat, jucătorii divizionarei secunde sunt conştienţi că îi vor aştepta „bătălii“ grele, dar sunt convinşi că le vor face faţă cu brio şi că vor fugi din subsolul clasamentului.
„E adevărat că nu am jucat cum ne-am fi dorit în tur, dar nici locul 11, pe care-l ocupăm în clasament, nu reflectă munca noastră. Am făcut şi partide bune, şi partide mai rele, am avut şi ghinion în unele meciuri, dar sperăm să îndreptăm aceste greşeli în retur. Ne vom pregăti mai bine, ne vom mobiliza şi o vom scoate la capăt, o să vedeţi“, a declarat Cosmin Cruşoveanu, pentru GdS.
„E clar că vom avea un retur dificil, dar vom face tot posibilul să consemnăm revirimentul echipei. Avem un lot valoros, omogen, trebuie să apară şi rezultatele pozitive, mai ales dacă se va munci cum trebuie“, a completat Paul Irimescu.
„Sper să joc mai mult, să devin titular şi să marchez cât mai multe goluri. Nu sunt prea mulţumit de ceea ce a fost în tur, de aceea voi face tot posibilul să-mi câştig locul în primul «unsprezece»“, a punctat atacantul Alexandru Marin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS