24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBani de la primărie pentru Oltchim

Bani de la primărie pentru Oltchim

Primarul oraşului Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, a declarat, ieri, că s-a aprobat virarea sumei de 150.000 de lei în contul echipei de handbal feminin Oltchim şi că s-a mărit contribuţia totală pentru acest an alocată campioanei României. „Este vorba de 150.000 de lei, o parte din contribuţia noastră la bugetul clubului. Şi vă mai spun ceva, chiar dacă bugetul primăriei nu este încă aprobat, am mărit suma alocată echipei de handbal feminin Oltchim. Este o perioadă în care trebuie plătite salariile jucătoarelor. Ele trebuie să fie liniştite, să îşi vadă numai de antrenamente şi sperăm ca debutul în grupele principale ale Ligii Campionilor să fie fericit“, a declarat Frâncu citat de Mediafax.
Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, spune că la echipă este linişte şi că salariile restante vor fi plătite până la finalul lunii în curs: „La echipă e linişte, fetele se pregătesc bine pentru meciul cu FTC din debutul grupelor principale. E adevărat că avem o lună restanţă la salarii, dar drepturile fetelor vor fi plătite până la sfârșitul lui ianuarie. Nu sunt probleme, fetele au înţeles perfect şi nu este nici o tensiune. Îmi doresc foarte mult să fim ocoliţi de eventuale cancanuri de presă pentru ca liniştea de care vă vorbeam să se păstreze“.
Berbecaru a mai precizat că suma alocată de la primărie nu este suficientă pentru plata salariilor restante. „Este vorba de 33.000 de euro. Câte handbaliste credeţi că putem plăti cu aceşti bani? Ajutorul este binevenit. Mulţumim mult şi, mă repet, fetele vor juca în primul meci din grupele principale cu banii la zi. Avem resursele necesare“, a mai spus preşedintele clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS