10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPiţi a ales stranierii

Piţi a ales stranierii

Antrenorul naţionalei României, Victor Piţurcă, a anunţat ieri după-amiază numele stranierilor pe care se va baza în amicalul cu Australia, programat în cadrul cantonamentului pe care tricolorii îl vor susţine în Spania, în intervalul 27 ianuarie – 7 februarie. Iată jucătorii care au primit convocări de „principiu“: Bogdan Lobonţ (AS Roma), Costel Pantilimon (Manchester City), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Spezia Calcio), Ştefan Radu (SS Lazio), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Granada), Adrian Stoian (Chievo), Adrian Mutu (Ajaccio), Bogdan Stancu (Orduspor) şi Ciprian Marica (Schalke).
„Vineri, 1 februarie, cei 12 fotbalişti vor primi alte faxuri, de confirmare sau de revocare a convocării, acestea urmând să ţină cont de starea de sănătate, de forma fizică şi de statutul fiecăruia dintre ei la echipele lor de club. Delegaţia noastră va decola spre stagiul de pregătire de la Estepona de pe Aeroportul «Henri Coandă», duminică, 27 ianuarie, la ora 14.05“, se arată într-un comunicat postat pe frf.ro.
Partida amicală România – Australia va avea loc pe 6 februarie, de la ora 21.00, la Marbella. Până la amicalul cu formaţia de la Antipozi, România va mai susţine un joc de verificare în compania Poloniei, pe 2 februarie, de la ora 21.45, partidă în care Victor Piţurcă va utiliza numai jucători din campionatul intern. Cei 12 fotbalişti români care evoluează în campionatele din străinătate vor sosi la Estepona pe 4 februarie.
În cadrul aceluiaşi comunicat, FRF a anunţat că federaţia maghiară a stabilit ca jocul Ungaria – România, programat pe 22 martie, din cadrul preliminariilor CM 2014, să se desfăşoare pe stadionul „Puskas Ferenc“ din Budapesta, de la ora 21.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS