17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBogdan Burcea: Am obţinut un punct meritat

Bogdan Burcea: Am obţinut un punct meritat

Bogdan Burcea, antrenorul echipei feminine de handbal SCM Craiova, a declarat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu „U“ Jolidon Cluj că îşi doreşte un punct din disputa cu vicecampioana României. Dorinţa tehnicianului s-a împlinit, craiovencele reuşind o remiză, scor 24-24, în Polivalentă cu una dintre cele două echipe care a reprezentat România în acest sezon al Ligii Campionilor.
Dacă în prima parte a sezonului, adică anul trecut, craiovencele făceau o primă repriză bună şi cădeau mereu pe final de meci, acum a fost invers şi au ţinut piept experimentatei echipe clujene. În minutul 20, „U“ Jolidon conducea cu 7-4, dar SCM a revenit spectaculos şi a intrat la cabine în avantaj, 13-11. Ardelencele au început în forţă repriza secundă, au marcat trei goluri fără să primească vreunul şi au preluat conducerea. Oltencele au revenit şi au obţinut un punct mare, reuşind să egaleze în ultimul minut de joc. Cu puţin noroc, dacă pasa portarului Ildiko Barbu ajungea la Carmen Ilie, SCM Craiova putea obţine o victorie importantă, care ar fi fost a doua a sezonului. „A fost o partidă cu încărcătură emoţională mare. S-a cunoscut la noi, însă mă bucur că la sfârşit am reuşit să smulgem un punct Jolidonului şi i-am făcut astfel fericiţi pe spectatori. Un punct pentru noi mare, care ne dă moral deosebit şi curaj pentru meciurile care urmează. Am început bine prima repriză, pe urmă de la 15-13 am fost conduse cu 17-15, am revenit spre final şi am obţinut un punct binemeritat şi dorit“, a spus Burcea. Omologul său, Gheorghe Covaciu, a declarat că rezultatul este surprinzător: „Eu zic că este o surpriză. Un rezultat normal nu poate să fie. Noi am avut în ambele reprize avantaj de patru goluri. O felicit pe Ildi (Ildiko Barbu – n.r.) în poartă pentru că ea a făcut egalul şi felicit spectatorii şi echipa care şi-au dorit să facă o partidă bună“. Pentru SCM au evoluat: Ildiko Barbu – Mihaela Briscan (6 goluri), Daniela Băbeanu (5), Ana Maria Apipie (5), Alexandra Gogoriţă (3), Elena Nicu (3), Cristina Florică. Au mai jucat: Ionica Munteanu, Carmen Ilie, Andreea Mitran, Andreea Dincu (2) şi Andreea Pătuleanu.
După nouă meciuri disputate, SCM Craiova are patru puncte şi ocupă locul nouă, din 11 echipe. Următorul meci va fi pe 31 ianuarie, pe terenul echipei Corona Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS