15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClaudiu Niculescu a preluat-o pe Damila Măciuca

Claudiu Niculescu a preluat-o pe Damila Măciuca

Plecarea lui Erik Lincar a fost deplânsă de conducerea vâlcenilor de la Damila Măciuca, însă lucrurile trebuia reaşezate rapid, pentru ca returul Ligii a II-a să fie abordat aşa cum trebuie. Oficialii olteni au decis să meargă tot pe „mâna“ unui tehnician tânăr, care să fie apropiat cu jucătorii alb-verzi, aşa că au decis să-l numească în funcţia de antrenor principal pe Claudiu Niculescu. Fostul jucător al Universităţii Craiova şi Dinamo Bucureşti a semnat, în prezenţa unuia dintre patroni, Laurenţiu Niţu, şi a conducătorilor Lucian Munteanu şi Bogdan Medrea, un contract valabil pentru un an şi jumătate. „Clau-gol“ va fi secondat la Damila Măciuca de Cornel Dobre şi Bogdan Medrea, ultimul urmând să fie în acelaşi timp şi jucător activ.
„În principiu, căzusem de acord înainte de Sărbători, îmi dădusem cuvântul şi eu sunt om de onoare. Ştiam că Damila este o echipă bună, a fost revelaţia turului, este un club serios, care respectă jucătorii, şi sunt doi patroni ambiţioşi, care doresc performanţă. Sper să putem face treabă bună. În acest sezon, ne dorim să ne menţinem cel puţin pe locul actual, patru, sau, dacă se poate, chiar să îl îmbunătăţim. Pentru sezonul viitor, obiectivul este clar, promovarea în Liga I. Rămâne să mai discutăm de transferuri, în funcţie de ce se va întâmpla în primul stagiu, vom stabili cine mai pleacă. Este sigur că vor mai veni jucători. Suntem în discuţii, ne vom întâlni cu ei zilele viitoare“, a declarat, conform liga2.ro, Claudiu Niculescu, care a uitat deja „episodul“ FC Bihor. „Nu ştiu ce nu a mers la Bihor. A fost o experienţă interesantă, dar mă interesează doar viitorul. Pentru mine, anul trecut nu a fost bun, dar în acest an îmi doresc să fac performanţă cu Damila. Sper să am rezultate. Visul meu e să antrenez o echipă mare de afară, dar am multe de învăţat în această meserie şi mai e mult până acolo. Nu se pune problema să mai joc, nu mai pot din punct de vedere fizic“, a punctat Claudiu Niculescu.
Damila Măciuca se va reuni pe 16 ianuarie, însă data poate fi schimbată în funcţie de programarea la vizita medicală. Alb-verzii vor efectua două cantonamente, ambele în ţară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS