8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo aşteaptă noua provocare

Ronaldo aşteaptă noua provocare

CR7 s-a hotărât să nu-şi prelungească înţelegearea cu campioana Spaniei

Vedeta echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este decis să nu accepte propunerea de reînnoire a contractului cu campioana Spaniei, la finele acestui sezon, informează Digi Sport. Starul portughez este decis să-şi ducă la bun sfârşit contractul actual, scadent peste aproximativ doi ani, mai exact în vara anului 2015, dar apoi intenţionează să înceapă un nou capitol în viaţa sa.
În luna septembrie, după meciul contra Granadei lui Gabi Torje, mijlocaşul lusitan surprindea pe toată lumea declarând că este „trist“, presa iberică şi nu numai lansând ideea că starea sa era determinată de faptul că salariul la Real nu mai crescuse deloc, însă se pare că nu acesta era motivul. Ronaldo a rămas „trist“ de atunci, se simte tot mai puţin apreciat în capitala Spaniei şi asta nu-i convine absolut deloc, el considerându-se „motorul“ echipei. Conducerea „albilor“ îi va oferi, probabil, o creştere salarială, dar starea emoţională a lusitanului nu se ameliorează cu bani. A spus-o chiar el, subliniind că tristeţea sa nu are de-a face cu chestiuni economice. Ronaldo crede că imaginea sa a avut de suferit de la venirea în Spania şi şansele de a câştiga un nou Balon de Aur au scăzut simţitor, în ciuda celor 169 de goluri marcate în patru sezoane.

PSG şi Manchester United, posibile destinaţii

Real Madrid va încerca, la finalul acestui sezon, să-i propună o majorare salarială de la zece milioane de euro net la 15 milioane de euro. În plus, „galacticii“ l-au declarat netransferabil şi nu vor să audă de nici o ofertă, considerând că este o piesă mult prea importantă în angrenajul echipei. În ultimul timp, oficialii grupării madrilene, după ce portughezul şi-a exprimat nemulţumirile, se gândesc dacă nu cumva ar fi mai bine să dea curs uneia dintre ofertele care sosesc pe numele starului sau să aştepte ca acesta să plece gratis în 2015.
De serviciile lui Cristiano Ronaldo s-au interesat Paris Saint-Germain şi Manchester United. De altfel, Sir Alex Ferguson i-a transmis de curând că, în cazul unei reveniri pe „Old Trafford“, „va fi primit aşa cum merită“ de fanii „diavolilor“, în timp ce Evra a fost şi mai categoric: „Păstrez legătura cu Cristiano şi vorbim adesea. Vrea la Manchester United şi îi duce dorul. A făcut lucruri incredibile la Real şi a doborât recorduri peste recorduri, dar acolo nu simte că i se acordă tot respectul pe care îl merită“.

„Jose nu pleacă nicăieri!“

Nici antrenorul Jose Mourinho nu se simte prea bine în ultimul timp la Real, dar asistentul său, Silvino Louro, antrenorul cu portarii, a spus că „The Special One“ va continua să antreneze echipa din Madrid. „Mourinho nu pleacă nicăieri. Are contract până în 2016“, a declarat Louro, pentru cotidianul portughez Record.
Rezultatele nu îl ajută pe Mourinho, aflat la 16 puncte în spatele Barcelonei şi la şapte în urma lui Atletico Madrid, dar nu are nici o intenţie de a abandona lupta, susţine Louro, care crede că pauza de iarnă poate fi un bun catalizator în tentativa de a „repara“ daunele făcute în tur. „Liga nu este încă pierdută, dar trebuie să ne reîncărcăm bateriile pentru restul sezonului şi mai ales pentru Cupa Regelui şi Liga Campionilor. Trebuie să câştigăm ceva în acest sezon“, a mai spus antrenorul cu portarii al Realului. Lotul lui Real Madrid se va reuni pe 30 decembrie pentru reluarea pregătirilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS