13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor pe podium cu orice preţ

Pandurii vor pe podium cu orice preţ

Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu au început în forţă campania de achiziţii din această iarnă, gruparea olteană obţinând semnăturile a cinci fotbalişti, fiind vorba despre Stojan Vrajnes, Blaje Ilijoski, Novak Martinovici şi Viorel Nicoară, informează site-ul oficial al gorjenilor. Mijlocaşul bosniac Stojan Vrajnes, de 26 de ani, care a mai jucat la Pandurii în perioada 2010-2012, a semnat un contract pe doi ani. Atacantul macedonean Blaze Ilijoski, de 28 de ani, a fost transferat de la Rapid Bucureşti, jucătorul semnând un contract pe trei ani. Fundaşul sârb Novak Martinovici, de 27 de ani, care nu şi-a mai prelungit înţelegerea cu Steaua Bucureşti, a semnat un contract pe trei ani cu Pandurii Târgu Jiu.
De asemenea, gruparea gorjeană l-a adus sub formă de împrumut până la finalul sezonului pe mijlocaşul echipei CFR Cluj, Viorel Nicoară. La vară, gorjenii vor avea prima opţiune de cumpărare a jucătorului de 25 de ani.

Condescu mai vrea întăriri

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat că echipa mai are nevoie de patru-cinci jucători de nivelul titularilor pentru a putea încheia sezonul pe podiumul Ligii I. „Nu spunea numai Petre Grigoraş că echipa trebuie să primească întăriri. Eu am spus pe perioada cât s-a derulat prima parte din campionat că, dacă vrem să păstrăm locul doi, ne mai trebuie încă patru-cinci transferuri cel puţin de valoarea jucătorilor celor care au evoluat ca titulari. Trebuie să identificăm acele posturi care sunt deficitare şi pe care nu suntem acoperiţi, şi să completăm lotul. Petre Grigoraş a spus la începutul turului care e lotul cu care vrea să meargă în prima parte a campionatului şi i-am asigurat acel lot pe care l-a dorit. Acum eu cred că vom găsi soluţii ca în iarna aceasta să facem acele transferuri care ne sunt necesare pentru a mai urca două locuri în clasament, şi din primăvară, mai exact din vară, vedem ce se va mai întâmpla. Eu cred că putem juca într-o cupă europeană. Avem de gând ca de anul viitor să ne cunoască şi Europa“, a spus Condescu. „Am avut o jumătate de an bun la Pandurii, pentru că în fotbal linia se trage prin iunie, şi sperăm ca atunci locul ocupat de noi să fie mai sus cu un loc decât cel ocupat acum. Clasarea de la jumătatea competiţiei a fost cea pe care o doream, dar după alte două etape nu mai e conformă cu ceea ce ne-am dorit“, a punctat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS