15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞi victoria poate avea gustul amar

Şi victoria poate avea gustul amar

http:http://www.youtube.com/watch?v=jfDrUwIluOE

Campioana României a reuşit imposibilul pe „Old Trafford“, a învins-o pe Manchester, dar nu va juca în optimile Ligii Campionilor, Galatasay luându-i „faţa“ în clasament graţie rezultatelor din meciurile directe. Ardelenii trebuie să se mulţumească însă cu participarea în 16-imile Ligii Europa.

Campioana României, CFR Cluj, a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe Manchester United, unicul gol al întâlnirii de pe „Old Trafford“ fiind marcat de Luis Alberto, în minutul 56, cu un şut de la 25 de metri în vinclul porţii apărate de De Gea. În ciuda acestui succes remarcabil, gruparea ardeleană a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor şi va evolua în 16-imile Ligii Europa. Formaţia ardeleană a ocupat locul trei al grupei H, fiind depăşită de Galatasaray Istanbul, care a câştigat cu 2-1 în Portugalia, pe terenul celor de la Sporting Braga şi de Manchester, care a acces în optimile Ligii Campionilor de pe prima poziţie. Atât CFR, cât şi Galata au terminat grupa H cu acelaşi număr de puncte, 10, dar formaţia turcă a fost mai bună în meciurile directe, remizând pe teren propriu, scor 1-1, şi câştigând la Cluj cu 3-1. Clasamentul final al grupei H arată astfel: 1. Manchester United 12 puncte (golaveraj 9-6), 2. Galatasaray 10 (7-6), 3. CFR Cluj 10 (9-7), 4. Sporting Braga 3 (7-13)
Manchester United: De Gea – Jones, Wootton, Smalling, Buttner – Powell (‘73, Macheda), Cleverley (‘45, Scholes), Giggs (‘86, Fletcher) – Welbeck, Rooney, Hernandez. Antrenor: Alex Ferguson.
CFR Cluj: Felgueiras – Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada – G. Mureşan, Luis Alberto – Sougou (‘90+2, Kapetanos), Rui Pedro (‘71, Aguirregaray), Camora – Bastos (‘78, Maftei). Antrenor: Paulo Sergio.

„Trebuie să fim mândri“

Antrenorul echipei CFR Cluj, Paulo Sergio, a declarat că jucătorii săi trebuie să fie mândri, deoarece nu în fiecare zi se poate câştiga pe „Old Trafford“. „A trebui să muncim foarte mult să scoatem rezultatul acesta. Am reuşit să acumulăm multe puncte, dar, din păcate, Braga nu a reuşit un rezultat bun cu Galatasaray. Dacă nu făceam prostiile din meciul cu Galatasaray de acasă, acum era în altă poziţie. Nu sunt dezamăgit, dar jucătorii sunt trişti pentru că au făcut zece puncte şi nu s-au calificat. Trebuie să fim mândri, deoarece nu în fiecare zi poţi să câştigi pe «Old Trafford». Astăzi am câştigat o echipă. Felgueiras nu a avut aşa multe parade, nu cred că a fost omul meciului. Am jucat bine ca echipă şi nu am lăsat-o pe Manchester să-şi facă jocul. Sougou poate juca la orice nivel şi, dacă va fi o ofertă bună pentru el şi pentru club, îi vom da drumul“, a spus Paulo Sergio, la Dolce Sport.

Alex Ferguson s-a înclinat în faţa CFR-ului

Tehnicianul formaţiei Manchester United, Alex Ferguson, a lăudat-o pe CFR Cluj: „Ne-a învins cu un gol extraordinar. Nu am meritat să pierdem, dar, când pierzi cu un gol ca acesta, nu te poţi plânge. Am folosit o echipă tânără şi a jucat bine pe alocuri. Ne-am calificat devreme şi asta ne-a dat ocazia să experimentăm şi să folosim jucători care aveau nevoie de un meci. Suntem în faza următoare din poziţia de câştigători ai grupei, dar printre posibilii adversari se numără câteva nume mari – Şahtior Doneţk, Milan, Porto“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS