Muzică şi jocuri în Polivalentă de 1 DecembrieSport Club Municipal (SCM) Craiova invită oamenii să sărbătorească Ziua Naţională a României la Sala Polivalentă, unde voleibaliştii vor juca împotriva lui Dinamo (ora 15.30), iar baschetbaliştii, cu Timişoara (ora 19.00). Oana Radu va interpreta imnul României şi va susţine un program artistic împreună cu trupa sa.

Două dintre echipele de la Sport Club Municipal (SCM) Craiova vor juca sâmbătă în Sala Polivalentă şi, profitând de faptul că este 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, reprezentanţii clubului vor să-i determine pe craioveni să petreacă mai bine de şase ore în sala de 4.000 de locuri inaugurată la începutul acestei luni.

Pe lângă faptul că vor fi două meciuri tari, în care echipele masculine de volei şi baschet ale clubului primăriei vor înfrunta adversari puternici, Dinamo Bucureşti, respectiv BC Timişoara, organizatorii au invitat-o pe Oana Radu, fostă participantă la show-ul tv „Vocea României“, să susţină un program artistic. „Oana va interpreta a capella imnul României, pentru că aşa se obişnuieşte la meciurile din Liga Naţională de baschet, dar va cânta şi alte melodii împreună cu trupa sa, în pauza dintre cele două meciuri“, a explicat ieri Marius Toma, managerul echipei de baschet. Interpreta craioveană s-a arătat onorată de invitaţie: „Mă simt onorată că voi cânta imnul României în faţa a 4.000 de oameni. Va fi greu, sper să nu uit versurile, să nu omit vreo strofă. Voi veni cu trupa mea Oana Radu&Friends. Sperăm să încingem atmosfera şi lumea să fie mulţumită“.

Baschetbaliştii dau cadouri copiilor defavorizaţi

Marius Toma a adăugat că 100 de copii din cadrul DGASPC Dolj, aflaţi sub protecţie socială, au fost invitaţi la meciuri şi vor primi din partea jucătorilor cadouri, prin bunăvoinţa a doi sponsori: „Ne interesează să dezvoltăm latura socială la Sala Polivalentă. Nu trebuie să reprezinte doar timpul de disputare a meciurilor, ci să aibă legătură solidă cu comunitatea. Începem cu un mic proiect: sportivii vor înmâna cadouri pentru 100 de copii care au avut mai puţin noroc în viaţă. Trebuie să creăm emulaţie la sală, nu trebuie să ne concentrăm doar pe rezultate. Acum două săptămâni am bătut recordul de prezenţă, sper să nu fie doar un record stabilit cu prilejul deschiderii Polivalentei, ci o normalitate“. Cât despre meciul cu BC Timişoara, Toma a spus că oltenii pornesc cu şansa a doua: „Ne aşteaptă un meci foarte greu. Timişoara a pierdut aseară (marţi – n.r.) în cupele europene şi va veni să învingă. Sunt realist şi spun că pornim cu şansa a doua“.

Pascu: E un debut perfect, cu rivala Dinamo

Dan Pascu, antrenorul voleibaliştilor de la SCM-U Craiova, consideră că nu se putea găsi un moment mai potrivit ca echipa să debuteze în Polivalentă. „A venit momentul mult aşteptat de a juca după mulţi ani un meci de volei în Polivalentă. Avem oportunitatea de a juca acum cu o echipă bună, Dinamo, o rivală de o viaţă. Situaţia în clasament întăreşte cele spuse de mine înainte pentru că noi în prezent suntem pe locul patru în clasament, iar Dinamo – pe cinci. E binecunoscută rivalitatea între Craiova şi Dinamo la toate sporturile. Sunt convins că sala va fi plină“.


Pascu a adăugat că obiectivul echipei pe care o pregăteşte este clasarea în primele şase locuri, care înseamnă calificarea într-o cupă europeană: „Obiectivul echipei este calificarea în Cupele Europene, adică o clasare între locurile 1-6, deoarece această sală ne obligă foarte mult. Este unicat în România, la standarde internaţionale, poate organiza orice competiţie la orice nivel“.

Suporterii, invitaţi

să vină cu tricolorul

La conferinţă a participat şi Irinel Coandă, unul dintre liderii suporterilor, care a garantat că fanii vor crea o atmosferă de zile mare: „Fiind 1 Decembrie, sper ca toţi suporterii să vină cu tricolorul. Nu am lăsat fotbalul să venim la volei sau baschet. Aşa am fost crescuţi, în spiritul acesta, să venim la sporturile de sală. Am vrea să fie şi fotbal, dar, deocamdată, ne axăm pe volei, baschet şi handbal. Sper să-i împingem pe băieţi spre victorie“.

Intrarea la meciuri se va face pe bază de invitaţii, care se pot ridica începând de astăzi de la Sala Polivalentă, Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ şi Direcţia Judeţeană pentru pentru Sport şi Tineret Dolj, între orele 8.00 -16.00.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 29 noiembrie 2012

Actualitate

» Recepţie pentru 80 de apartamente ANL
» Controale şi măsuri de siguranţă la alimente
» Aproape 700.000 de români îşi sărbătoresc mâine onomastica
» Stiri diverse
» Gorj: Târg de Moş Nicolae de Ziua Naţională
» Salariilor bugetarilor vor creşte cu 7,4 la sută de la 1 decembrie
» Olguţa pune căluş cetăţenilor
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Oraşul cibernetic
» Ia te uită!
» Militari români care s-au distins în misiunile în Afganistan, medaliaţi de ataşatul militar al SUA
» Misiunea de observare a alegerilor parlamentare, alcătuită din reprezentanţi ai AP OSCE şi experţi din alte state
» Licitaţiile spitalelor, pe mâna Direcţiei de achiziţii publice
» Reabilitarea DN6, blocată în judeţul Olt
» Teodor Meleşcanu, decorat cu Steaua României pentru meritele în slujba statului
» Voluntarii vor fi recompensaţi
» Curs de perfecţionare pentru funcţionarii publici
» Ubisoft, interesat de eleva de la „Odobleja“
» A venit noua factură majorată la gaze!
» Jumătate dintre utilizatorii români de Internet accesează, zilnic, reţelele de socializare
» Tineri din Craiova vor să se căsătorească de Anul Nou sub Poarta Sărutului
» Scandal pe bani la Şcoala „Gheorghe Bibescu“
» ANST pune la dispoziţia copiilor şi tinerilor peste 2800 de locuri în tabere pentru vacanţa de iarnă
» Locuinţe pentru tinerii medici prin Programul ANL
» Aproape 9.000 de posturi vacante, la nivelul întregii ţări
» Percheziţii DNA la Compania de Drumuri în cazul cercetării omului de afaceri Nelu Iordache
» Petre Tobă, şeful Poliţiei Române, avansat în grad
» Capitala verde a Europei în 2013 este Nantes, Franța
» Craiova: Strada Constantin Brâncuşi rămâne cu sens dublu de circulaţie

Local

» Grupare de carderi, la rejudecare
» Stradă închisă
» Calafatul trebuie inclus în circuitul turistic dunărean

Dolj

» Gala Topul Firmelor – Oscarul afacerilor doljene
» Elena Costea, secretar general adjunct la Ministerul Educaţiei
» Captură de icre negre la Maglavit

Gorj

» Victima exploziei de la Bumbeşti Jiu a murit
» Şcoala „cu purici“ a fost inaugurată de Ecaterina Andronescu

Sport

» „Bombardierul“ nu vrea să cedeze centura
» Muzică şi jocuri în Polivalentă de 1 Decembrie
» UEFA ar putea desfiinţa Liga Europa
» Petrolul Ploieşti, prima semifinalistă
» Dinamo – Severin se joacă în „Groapă“
» Viera ştie „bubele“ pandurilor
» Dinamyk a câştigat Winter Cup Plopeni

Magazin

» Horoscop
» Robbie Williams, în turneu prin Europa
» Kristen Stewart ar fi însărcinată
» Beyonce, regizoare de documentare
» Dublă sărbătoare în casa Pro TV

Top