10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii, în febra derbiului Damila - CSM

Vâlcenii, în febra derbiului Damila – CSM

Runda a 14-a din Liga a II-a, seria a 2-a, va oferi un meci extrem de interesant, un derbi al formaţiilor vâlcene Damila Măciuca, respectiv CSM, disputa urmând să aibă loc sâmbătă, de la ora 11.00, la Drăgăşani. Dacă antrenorii şi jucătorii de la CSM Vâlcea sunt în silenzio stampa impus de antrenorul Laurenţiu Tudor, fostul tehnician din Zăvoi, Alin Artimon, a afirmat că se aşteaptă la o partidă frumoasă, mizând pe un succes al alb-albaştrilor.
„Sigur va fi un meci al marilor orgolii. Cred că va fi un joc echilibrat, eventuala diferenţă mică de valoare va fi anulată de atitudinea arătată în teren. Jucătorii de la CSM au demonstrat în returul sezonului trecut că au calitate, au rămas aceiaşi, pot arăta asta şi contra Damilei“, a spus Artimon, pentru liga2.ro. „Eu în Vâlcea pot ţine doar cu două echipe, cu CSM şi cu formaţia de handbal Oltchim. Chiar dacă relaţia mea cu patronul Rufă este zero după plecarea mea, CSM înseamnă acelaşi lucru, cu el, fără el, cu mine sau fără mine. Doresc multă baftă CSM-ului în acest joc, sper să câştige, iar Damilei, după acest meci, îi urez să îşi îndeplinească obiectivul“, a completat Alin Artimon, care a pregătit-o pe CSM Vâlcea în vară, dar a demisionat până să înceapă campionatul din pricina unor neînţelegeri cu patronul Cătălin Rufă. Pentru derbiul vâlcean, cei doi antrenori, Erik Lincar, respectiv Laurenţiu Tudor, au deopotrivă probleme de lot. De la Damila vor lipsi Edi Stoica, suspendat, şi Posteucă, accidentat, iar D. Iancu este incert, în timp ce de la CSM vor absenta Thiandoum Daouda, Dan Gogoşoiu, Dorian Eremia şi Marius Tomozei, toţi accidentaţi.

Slătinenii vor avea viaţă grea cu FC Argeş

Cea de-a treia reprezentantă a Olteniei din eşalonul secund, FC Olt Slatina, va evolua pe teren propriu, tot de la ora 11.00 (Dolce Sport 2), în compania piteştenilor de la FC Argeş. Punctele puse în jocul de pe stadionul „1 Mai“ sunt râvnite de ambele combatante, dar mai ales de elevii lui Corneliu Papură, care vor să scape de subsolul clasamentului. Din nefericire, gruparea de pe malul Oltului nu va putea miza în acest joc pe Alin Vigariu şi Cristopher Quist, ambii nerefăcuţi în urma accidentărilor suferite în partida trecută.
Alexandru Vîrtosu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS