10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri grele pentru echipele craiovene

Meciuri grele pentru echipele craiovene

Trei echipe de la SCM-U Craiova evoluează sâmbătă în deplasare, iar formaţia de baschet feminin are meci acasă, de la ora 17.00, cu Universitatea Cluj-Napoca.
Baschetbaliştii şi voleibaliştii de la clubul craiovean vor evolua în Capitală şi nu vor avea deloc o misiune uşoară. Elevii lui Andelko Mandic vor înfrunta CSM Bucureşti, echipă pe care nu au învins-o niciodată în cele nouă confruntări din prima ligă. Cele două combatante au acelaşi număr de puncte, dar bucureştenii traversează o perioadă bună, având patru victorii consecutive. Voleibaliştii craioveni au meci cu Steaua Bucureşti, echipă de la care au venit în vară mai mulţi jucători. Oltenii, care ocupă un nesperat loc patru în Divizia A1, pornesc favoriţi, dar steliştii, care ocupă locul nouă, nu sunt dispuşi să cedeze uşor.
Tot în deplasare au meci şi voleibalistele de la SCM-U Craiova, cu Tomis Constanţa (ora 20.00). Cele două formaţii se află la egalitate de puncte, ocupând locul 4, respectiv 6, fiind departajate de setaveraj.
Echipa feminină de baschet SCM-U Craiova joacă în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ şi porneşte favorită în disputa cu ardelencele de la „U“ Cluj. Echipa gazdă, condusă de Milan Nisic, ocupă locul opt în clasament, în timp ce clujencele se află pe poziţia a 13-a.
Daniela Mitroi-Ochea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS