13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim, în cea mai accesibilă grupă

Oltchim, în cea mai accesibilă grupă

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat ieri, pentru Mediafax, după tragerea la sorţi a grupelor principale ale Ligii Campionilor, că echipa din Râmnicu Vâlcea a nimerit într-o grupă accesibilă, deşi el ar fi dorit-o ca adversară pe Gyor pentru a o evita în semifinale. Vâlcencele vor întâlni în grupa a 2-a principală echipele Zvezda Zvenigorod (Rusia), Krim Ljubljana (Slovenia) şi FTC Budapesta (Ungaria).
„Eu îmi doream să picăm cu Gyor în grupă, pentru a o evita în semifinale. Consider că în plan sportiv avem cea mai accesibilă grupă. De Gyor putem scăpa şi altfel în semifinale, adică să încheiem grupa pe acelaşi loc ca ea. Acum, ca să glumesc, dacă ele vor pierde un meci, şi noi va trebui să pierdem unul. Oricum, obiectivul nostru este să câştigăm tot până la final, deci nu se pune problema să ne gândim la vreun eşec“, a declarat Petre Berbecaru. Oltchim va debuta pe teren propriu, cu Ferencvaros TC Budapesta, în 2-3 februarie 2013. Următoarele meciuri se vor disputa după programul: 9-10 februarie (II), 16-17 februarie (III), 2-3 martie (IV), 9-10 martie (V) şi 16-17 martie (VI).
Din grupa 1 fac parte Gyor ETO (Ungaria), Larvik HK (Norvegia), Buducnost Podgorica (Muntenegru) şi Randers HK (Danemarca). Primele două clasate din fiecare dintre cele două grupe obţin calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. În prima fază a competiţiei, grupele preliminare, Oltchim a încheiat cu şase victorii din şase posibile, în faţa formaţiilor Randers HK, Hypo Viena şi Buxtehuder SV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS