3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii pregătesc o nouă surpriză

Severinenii pregătesc o nouă surpriză

Gruparea de la Dunăre nu merge resemnată în Ghencea, Cosmin Vancea şi compania sperând
să lase o impresie bună în meciul cu Steaua şi să contabilizeze măcar un punct

De două etape e neînvinsă CS Turnu Severin, iar moralul echipei este beton. Pentru elevii lui Nicolo Napoli şi Jerry Gane urmează un nou test extrem de dificil, oltenii urmând să joace duminică, în deplasare, de la ora 20.30 (Digi Sport 1), contra liderului la zi, Steaua Bucureşti.
Directorul sportiv al grupării alb-albastre de la Dunăre, craioveanul Marian Zaharia, este convins că misiunea nu va fi uşoară, dar mizează pe dorinţa jucătorilor de a se remarca în faţa acestui adversar de calibru. „Suntem pregătiţi de «uragan». Băieţii s-au antrenat bine în această perioadă şi sunt hotărâţi să facă un nou meci mare, să dea o replică bună Stelei. Suntem neînvinşi de două etape, deci stăm bine şi la capitolul moral. Respectăm Steaua, e liderul incontestabil al Ligii I, dar nu mergem în Ghencea resemnaţi, cu gândul că vom pierde. Vom merge să jucăm şi, dacă o să avem şi şansă, poate ne întoarcem cu punct sau puncte. Dacă nu asta e. Nu facem un capăt de ţară dacă pierdem“, a declarat Zaharia, pentru GdS. „Din fericire, nu întâmpinăm probleme de lot care să ne îngrijoreze. Doar Golic acuză ceva dureri, dar credem că va fi apt până la ora meciului. Ar mai fi Marius Ologu, dar pe el nu cred că o să mai contăm deloc“, a completat Marian Zaharia.
Şi Nicolo Napoli s-a arătat încrezător. „Steaua este echipa cu cel mai frumos joc din campionat, este prima în clasament şi e ca şi calificată în şaisprezecimile Europa League. E clar că vom avea un meci dificil, dar ne jucăm şansa. Mergem la Bucureşti să punem probleme adversarilor şi să scoatem un rezultat care să ne ajute să mai urcăm în clasament! E bine că am câştigat înaintea acestei partide, pentru că acum jucătorii mei cred mai mult în posibilităţile lor. În fotbal totul este posibil, tocmai de asta este frumos acest sport. Cred că se poate întâmpla orice la acest meci! Ştim că Steaua marchează foarte multe goluri, însă noi mergem să jucăm fotbal“, a declarat, pentru Prosport, italianul Nicolo Napoli.

Reghecampf e precaut

În tabăra Stelei primează încrederea şi siguranţa, dar antrenorul Laurenţiu Reghecampf ştie că este nevoie şi de precauţie pentru a evita surprizele neplăcute. „Severinul are nişte cifre interesante. Nu e o echipă de neglijat şi trebuie să tratăm cu seriozitate acest meci“, a spus Reghecampf, care întâmpină destule probleme de lot. Prezenţa numeroasă a steliştilor la lotul naţional nu a rămas şi fără urmări, pentru că toţi jucătorii s-au întors răciţi după disputa cu Belgia şi a trebuit să fie menajaţi. Pentru a evita neplăcerile, steliştii s-au vaccinat cu mic cu mare joi seară, iar medicul echipei i-a trecut pe jucătorii cei mai afectaţi pe un tratament intens cu antibiotice, însă apropiaţii susţin că până la ora meciului cu Severinul toţi vor fi apţi de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS