10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRăzboi oltenesc în Zăvoi

Război oltenesc în Zăvoi

Runda a 13-a din Liga a II-a, seria a doua, programează pentru sâmbătă, de la ora 11.00, derbiul oltenesc dintre CSM Vâlcea şi FC Olt Slatina. Confruntarea de pe stadionul din Zăvoi se anunţă foarte interesantă, întrucât ambele echipe sunt în „foame“ de puncte şi vor să evadeze din subsolul clasamentului, considerând că locul lor nu este acolo. Vâlcenii stau ceva mai bine cu moralul după ce au învins, surprinzător, pe terenul Coronei Braşov, şi nu concep să piardă cu FC Olt. „Victoria de la Braşov nu reprezintă nimic dacă nu învingem şi pe FC Olt! Ar fi păcat, după ce am învins în deplasare, să nu reuşim să ne câştigăm şi punctele de pe teren propriu“, a afirmat preşedintele CSM-ului Jean Turmacu, pentru Arena Vâlceană.
De partea cealaltă, tehnicianul lui FC Olt Slatina, Corneliu Papură, ştie ce le-ar trebui elevilor săi ca să învingă. „Pentru a câştiga ar fi nevoie de mai multă luciditate pe ultimii 20 de metri. Avem nevoie de ultima pasă şi de concentrare la finalizare. Nu am reuşit să marcăm în jocurile precedente. Am avut şi neşansă, nu am ales cele mai bune soluţii. Sunt convins că în meciul acesta vom înscrie. Seria este echilibrată, oricine poate bate pe oricine“, a spus Papură, conform Gazeta Nouă. „Orice meci pentru noi este important. Eu cred că jucătorii pot face mai mult, cu mai multă încredere pot juca la un nivel mult mai înalt. Lotul este echilibrat, sperăm să vină o victorie. Cu siguranţă va fi un meci disputat, însă important este cum ne comportăm noi“, a completat Corneliu Papură.

Damila vrea să „doboare“ Luceafărul

Cea de-a treia formaţie olteană din eşalonul secund, Damila Măciuca, nu are nici ea un meci uşor, urmând să evolueze sâmbătă, tot de la ora 11.00, la Oradea, contra Luceafărului, o echipă de mijlocul clasamentului, care îşi câştigă constant meciurile de acasă. Tehnicianul vâlcenilor, Erik Lincar, este de părere că echipa sa poate „contrazice“ statisticile şi se poate întoarce cu toate cele trei puncte puse în joc. „Luceafărul este o echipă la care evoluează jucători în vârstă, cu experienţă, dar şi tineri, de viteză. Are un antrenor care ştie bine să-şi pună jucătorii în teren şi să-i motiveze. Pe noi nu ne interesează decât victoria, pentru a ne menţine locul în clasament“, a punctat Erik Lincar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS