10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua îşi caută strălucirea în Norvegia

Steaua îşi caută strălucirea în Norvegia

Formaţia Steaua Bucureşti va evolua în această seară, de la ora 20.00 (Pro TV), în Norvegia, contra grupării Molde, partida contând pentru etapa a 4-a a grupei E din Liga Europa.
„Mergem la Molde să câştigăm. Dacă reuşim asta, 99,9% suntem calificaţi“, a spus Laurenţiu Reghecampf, care nu are mari probleme de lot, doar Mihai Pintilii fiind incert pentru disputa cu nordicii.
De partea cealaltă, tehnicianul celor de la Molde, Ole Gunnar Solskjaer, a decis să abordeze meciul cu cea mai bună garnitură, nu cu rezervele, cum a făcut-o în partida tur, când românii au câştigat cu 2-0. „Ne concentrăm acum pe meciul cu Steaua. Cred că este foarte bine pentru jucători să aibă şi o altă luptă decât cea pentru titlu. Ăsta este fotbalul, nu te poţi gândi niciodată prea departe. Vom face tot ce putem ca să câştigăm partidele rămase până la final. Nu vom mai odihni jucători, cum am făcut-o la meciul cu Steaua din tur. Acum este o cu totul altă situaţie. Nu vom mai avea parte de deplasări lungi. Jucăm două meciuri consecutive acasă şi vom avea două deplasări scurte. După ultimul joc din campionat, vom avea timp suficient să pregătim şi meciul cu FC Copenhaga“, a spus Ole Gunnar Solskjaer.
Partida Molde – Steaua va fi arbitrată de o brigadă ungară, compusă din István Vad – la centru, Vencel Tóth, Istvan Albert – asistenţi, Zsolt Attila Szpisjak – rezervă, Tamaş Bognar şi Mihaly Fabian – asistenţii suplimentari.
În celălalt joc din grupa E, FC Copenhaga va primi vizita nemţilor de la VfB Stuttgart, partida fiind programată tot de la ora 20.00 (Digi Sport 3). Clasamentul grupei E arată astfel: 1. Steaua 7 puncte (golaveraj 5-2), 2. FC Copenhaga 4 (2-2), 3. Molde 3 (3-4), 4. VfB Stuttgart 2 (2-4).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS