17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTurcii joacă pe bani grei cu CFR Cluj

Turcii joacă pe bani grei cu CFR Cluj

Conducerea clubului Galatasaray a decis ca jucătorii să fie recompensaţi cu suma totală de un milion de euro în cazul unei victorii în meciul cu CFR Cluj, programat mâine, în grupa H a Ligii Campionilor, informează Mediafax. Potrivit cotidianului Fanatik, ar exista informaţii că propunerea ar fi venit din partea tehnicianului Fatih Terim, banii urmând să fie cei primiţi de la UEFA în cazul unei victorii.
Ensonhaber.com scrie că suma este apropiată de un milion de euro şi că oficialii clubului pregătesc aceşti bani ca urmare a unei hotărâri a preşedintelui Unal Aysal.
Fostul fotbalist al echipei Galatasaray, Bulent Korkmaz, a declarat sâmbătă că pentru gruparea din Istanbul meciul cu CFR Cluj este cel mai important din acest sezon, fiind decisiv în privinţa şanselor de trecere de grupele Ligii Campionilor.
Campioana României, CFR Cluj, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut pe 23 octombrie, în deplasare, în compania echipei Galatasaray Istanbul, contând pentru etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor. Cele două formaţii se vor mai întâlni mâine, de la ora 21.45 (Digi Sport 1), la Cluj-Napoca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS