5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinul a pierdut nemeritat la Ploieşti

Severinul a pierdut nemeritat la Ploieşti

Formaţia CS Turnu Severin a pierdut, sâmbătă, în deplasare, scor 0-1, în faţa echipei Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bokila, în minutul 55, când a împins mingea în poartă din cinci metri, după o centrare a lui Opriţa. De menţionat că oltenii, a căror evoluţie a fost foarte bună în multe momente, au ratat şi o lovitură de la 11 metri, obţinută de Joel Thomas, Mircea Bornescu ghicind colţul în care a tras Moutinho (‘67).
Antrenorul severinenilor, Nicolo Napoli, a fost mulţumit de joc, dar nu şi de mijlocaşul Hugo Moutinho, pe care a anunţat că-l va amenda pentru că a executat penaltiul ratat, deşi desemnat în vestiar era alt jucător. „Sunt mulţumit de băieţi, au făcut un meci foarte bun. Din păcate, am irosit un penalti şi nu am reuşit să luăm un punct. Moutinho va lua amendă, se ştia înainte din vestiar cine bate penalti, nu avea de ce să ceară el asta. Ştiu că nu marcăm, avem probleme, dar sper să le rezolvăm. Până nu este matematic rezolvată lupta la retrogradare, nu suntem condamnaţi. Dacă sunt plătit sau nu, este problema mea“, a spus Napoli.
Petrolul: Bornescu – Achim, Galamaz, Yamissi, Guilherme – Marinescu, Mustivar (’46, Bokila) – Opriţa (’87, Hoban), Cristescu (’70, Grozav), Budjemaa – Hamza. Antrenor: Mircea Rednic.
Severin: Marinescu – Mitic, Gugu, Durimel, Giurgiu – Olah (’79, Buleică), Golic, Moutinho, Zaharia – Arnăutu (’68, Neacşa), Thomas (’67, Vancea).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS